Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Home » Αναρτήσεις » Διαδικασία Αρχαιρεσιών για την ανάδειξη Δ.Σ. και Ε.Ε. στις 6/3/2015

Διαδικασία Αρχαιρεσιών για την ανάδειξη Δ.Σ. και Ε.Ε. στις 6/3/2015

Συνάδελφοι Yπεύθυνοι ΕΚΦΕ και μέλη της ΠΑΝΕΚΦΕ

Την Παρασκευή 06 Μαρτίου 2015 θα γίνουν οι αρχαιρεσίες για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής του  Σωματείου μας ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ  ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ – «ΠΑΝΕΚΦE» σύμφωνα με την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε στο ΕΚΦΕ Αιγάλεω στις 07/02/2015.

Οι αρχαιρεσίες θα γίνουν στο ΕΚΦΕ Αμπελοκήπων που στεγάζεται στο 2ο  Πρότυπο Πειραματικό Γενικό Λύκειο Αθήνας, οδός Φιλήμονος 30, Αμπελόκηποι (πίσω από το γήπεδο του Παναθηναϊκού), τηλ. 2106445674, την Παρασκευή 06 Μαρτίου 2015, 10.00 – 13.00.

Σύμφωνα με το άρθρο 14 του Καταστατικού του Σωματείου: «Το Σωματείο διοικείται από πενταμελές (5) Διοικητικό Συμβούλιο που εκλέγεται από την ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση των οικονομικά τακτοποιημένων μελών με ψηφοδέλτια και με μυστική ψηφοφορία. Η  διάρκεια της θητείας του Δ.Σ. είναι τρία έτη. Εκτός από τα πέντε (5) μέλη του Δ.Σ. εκλέγονται και δύο αναπληρωματικά μέλη.

Μέλη του Δ.Σ. μπορούν να είναι τακτικά μέλη που υπηρετούν ως υπεύθυνοι Ε.Κ.Φ.Ε. Αν κατά τη διάρκεια της θητείας του Δ.Σ. κάποιο μέλος του παύσει να κατέχει την θέση υπευθύνου Ε.Κ.Φ.Ε., εκπίπτει αυτοδίκαια από μέλος του Δ.Σ. και ακολουθούνται όσα ορίζονται στο άρθρο 18.

Την ίδια θητεία με το Δ.Σ. έχουν και τα μέλη της Ε.Ε. Εκτός από τα τρία (3) μέλη της Ε.Ε. εκλέγονται και δύο αναπληρωματικά μέλη».

Σύμφωνα με το άρθρο 16 οι εκλογές για την ανάδειξη των μελών του Δ.Σ. και της Ε.Ε. διεξάγονται με μυστική ψηφοφορία από ενιαίο ψηφοδέλτιο και τα ονόματα των υποψηφίων για την Ε.Ε. μπορεί να είναι στο ίδιο ψηφοδέλτιο με εκείνα των υποψηφίων για το Δ.Σ. Τα μέλη ψηφίζουν είτε αυτοπροσώπως είτε δια αλληλογραφίας. Η ψήφος δια αλληλογραφίας επιτρέπεται μόνο στα μέλη που κατοικούν εκτός της έδρας του Σωματείου. Στην περίπτωση αυτή, το ψηφοδέλτιο τοποθετείται σε αδιαφανή φάκελο επί του οποίου δεν αναγράφεται τίποτε. Ο φάκελος αυτός τοποθετείται σε ένα μεγαλύτερο ο οποίος φέρει τα στοιχεία του ψηφοφόρου και τη λέξη «ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ» και ταχυδρομείται.

Για τη διευκόλυνση της διαδικασίας, παρακαλούμε ενημερώστε μας μέχρι την Παρασκευή 13/02/2015 ηλεκτρονικά στο mail@ekfe-dytik.att.sch.gr για οποιαδήποτε αλλαγή υπάρχει στη διεύθυνση στην οποία θα σας ταχυδρομήσουμε τα ψηφοδέλτια. Οι καταχωρημένες διευθύνσεις σας υπάρχουν στη σελίδα Στοιχεία ΕΚΦΕ.

Επίσης, σύμφωνα με το άρθρο 16 §3: «Στην ανάδειξη των μελών του Δ.Σ. ο κάθε ψηφοφόρος έχει τη δυνατότητα μέχρι και δύο (2) σταυρών προτίμησης και ένα (1) στην ανάδειξη  των μελών της Ε.Ε.»

Τέλος, δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα τακτικά μέλη που έχουν εκπληρώσει τις ταμειακές τους υποχρεώσεις. Υπενθυμίζεται ότι η συνδρομή του έτους 2014-15 είναι 25€. Η πληρωμή των συνδρομών μπορεί να γίνει με κατάθεση στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, αριθμός λογαριασμού 167/766977-12, IBAN GR2101101670000016776697712, SWIFT (BIC) ETHNGRAA, στα ονόματα Μουρούζης Παναγιώτης – Δέδες Χρήστος. Παρακαλούμε να γράψετε οπωσδήποτε ονοματεπώνυμο καταθέτη και να ειδοποιήσετε ηλεκτρονικά για την πληρωμή στο mail@ekfe-dytik.att.sch.gr. Στο 2ο συνημμένο αρχείο θα βρείτε τα μέχρι στιγμής ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη του σωματείου.

Στο ενιαίο ψηφοδέλτιο, υποψήφιοι είναι οι:

Υποψήφιοι για το Δ.Σ.

Γαργανουράκης Βασίλειος      Υπ. ΕΚΦΕ 2ο Ηρακλείου
Γκικούδη Αναστασία              Υπ. ΕΚΦΕ Τούμπας Θεσ/νίκης
Μαυροματίδης Ηλίας             Υπ. ΕΚΦΕ Ν. Σμύρνης Αττικής
Μουρούζης Παναγιώτης         Υπ. ΕΚΦΕ Κερκύρας
Μπίτσιος Σεραφείμ               Υπ. ΕΚΦΕ Καρδίτσας
Νούσης Βασίλειος                 Υπ. ΕΚΦΕ Θεσπρωτίας 
Ντούλας Στέφανος               Υπ. ΕΚΦΕ Αγ. Αναργύρων Αττικής
Πιερράτος Θεόδωρος            Υπ. ΕΚΦΕ Ευόσμου Θεσ/νίκης
Τσακίρη Μαρία                     Υπ. ΕΚΦΕ Κέντρου Θεσ/νίκης
Τριανταφύλλου Δημήτρης      Υπ. ΕΚΦΕ Αχαρνών Αττικής


Υποψήφιοι για την Ε.Ε.

Βελέντζας Αθανάσιος               Υπ. ΕΚΦΕ Αμπελοκήπων Αττικής
Δόσης Σωτήριος                     Υπ. ΕΚΦΕ Ηλιούπολης Αττικής
Καλογήρου Ηλίας                    Υπ. ΕΚΦΕ Ηλείας
Νάκος Δημήτριος                    Υπ. ΕΚΦΕ Λάρισας
Φανουράκη Ελευθερία            Υπ. ΕΚΦΕ 1ο Ηρακλείου

  

Για τα μέλη που δικαιούνται να ψηφίσουν με αλληλογραφία 
(όσοι κατοικούν εκτός του Νομού Αττικής και εφόσον δεν θα παρίστανται στις αρχαιρεσίες στις 06 Μαρτίου 2015 στην Αθήνα):

  1. Στο φάκελο που θα σας ταχυδρομηθεί υπάρχει το ψηφοδέλτιο και δύο ακόμα φάκελοι. Στο μικρότερο αδιαφανή φάκελο με τη σφραγίδα του Σωματείου θα τοποθετηθεί το ψηφοδέλτιο, στο οποίο βάζουμε με μπλε στυλό μέχρι δύο (2) σταυρούς προτίμησης για το Δ.Σ. και ένα (1) για την Ε.Ε.
  2. Το φάκελο τον κλείνουμε και, χωρίς να γράψουμε ή να σημειώσουμε κάτι σε αυτόν, τον βάζουμε στο μεγαλύτερο. Ο μεγαλύτερος φάκελος επάνω αριστερά γράφει τα στοιχεία του αποστολέα (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση) και τη λέξη ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ. 
  3. Ταχυδρομούμε το φάκελο με συστημένη επιστολή μέχρι και την Παρασκευή 06 Μαρτίου 2015 (σφραγίδα ταχυδρομείου) προς:

    Εφορευτική Επιτροπή Αρχαιρεσιών ΠΑΝΕΚΦΕ
    Post Restant Ταχυδρομείου ΑΙΓΑΛΕΩ
    Θηβών 417, 12243, ΑΙΓΑΛΕΩ

Καλή ψήφο!

Για το Δ.Σ. της ΠΑΝΕΚΦΕ

Ο Πρόεδρος

Π. Μουρούζης
Φυσικός M.Sc.
Υπ. ΕΚΦΕ Κερκύρας

Ο Γενικός Γραμματέας

Γ. Ζησιμόπουλος
Φυσικός M.Sc.
Υπ. ΕΚΦΕ Αιγίου

Συνημμένα αρχεία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.