Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Home » Αναρτήσεις » Getting Started

Διήμερη συνάντηση ΠΑΝΕΚΦΕ, Ξενοδοχείο Stanley, 7 και 8 Ιουλίου 2014

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή, η διήμερη συνάντηση των Υπευθύνων ΕΚΦΕ στις 7 και 8 Ιουλίου 2014 στην αίθουσα συνεδρίων του ξενοδοχείου Stanley.

Την πρώτη μέρα, κατά τη διάρκεια της ετήσιας τακτικής συνέλευσης, συζητήθηκαν θέματα που αφορούσαν το παρόν και το μέλλον της ΠΑΝΕΚΦΕ. Εγκρίθηκαν ομόφωνα ο ετήσιος απολογισμός του Δ.Σ. καθώς και ο οικονομικός απολογισμός. Προτάθηκαν και αναλύθηκαν οι προοπτικές των ΕΚΦΕ στο νέο εκπαιδευτικό τοπίο, και έγινε παρουσίαση του νομοθετικού πλαισίου λειτουργίας των ΕΚΦΕ.

Η συνέλευση ομόφωνα ψήφισε τον προγραμματισμός δράσεων 2014-15 και ανακήρυξε επίτιμα μέλη τους συνταξιοδοτηθέντες ΥΕΚΦΕ για την ιδιαίτερη προσφορά τους στο Σωματείο.

Στη τελετή ανακήρυξης των επίτιμων μελών παρευρέθη ο συνάδελφος Ανδρέας Κώττης που ανακηρύχτηκε επίτιμο μέλος για την καθοριστική συμμετοχή του στο έργο της ανάπτυξης των ΣΕΦΕ κατά τη διάρκεια της θητείας του στο Υ.Παι.Θ.

Τη δεύτερη μέρα παρουσιάστηκε από τον απελθόντα Πρόεδρο της ΠΑΝΕΚΦΕ, η διοργάνωση της πανευρωπαϊκής ολυμπιάδας επιστημών EUSO 2014, που διεξήχθη από την ΠΑΝΕΚΦΕ στην Αθήνα, 30 Μαρτίου – 6 Απριλίου 2014. Αναλύθηκαν οι απαντήσεις των συναδέλφων που απάντησαν στο ερωτηματολόγιο για τη Φυσική της Α Γυμνασίου. Στη συζήτηση συμμετείχε και παρενέβη ο Καθηγητής του Παιδαγωγικού Τμήματος του ΕΚΠΑ, Γεώργιος Καλκάνης.

Η διημερίδα ολοκληρώθηκε μια την ενδιαφέρουσα εισήγηση του Καθηγητή ΤΕΕΑΠΗ του Παν/μιου Πατρών, Δημητρίου Κολιόπουλου και τις εισηγήσεις συναδέλφων περί ενδεικτικών θεμάτων εργαστηριακού περιεχομένου που θα προταθούν στην τράπεζα θεμάτων. Ακολούθησε ζωηρή συζήτηση με τοποθετήσεις συναδέλφων.

Με τιμή

Για το Δ.Σ. της ΠΑΝΕΚΦΕ

Ο Πρόεδρος

Κ. Καμπούρης
Φυσικός M.Sc.- MEd
Υπ. ΕΚΦΕ Χαλανδρίου

Ο Γενικός Γραμματέας

Γ. Τουντουλίδης
Φυσικός M.Sc.
Υπ. ΕΚΦΕ Πειραιά- Νίκαιας

Συνημμένα αρχεία:

Εισηγήσεις:

Φωτογραφίες συνάντησης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.