Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Home » Αναρτήσεις » EUSO 2018 – Aποτελέσματα τοπικών διαγωνισμών

EUSO 2018 – Aποτελέσματα τοπικών διαγωνισμών

Στο πλαίσιο του EUSO 2018 – Προκήρυξη πανελλήνιου μαθητικού διαγωνισμού για τη συμμετοχή στην 16η Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Φυσικών Επιστημών, πραγματοποιήθηκαν στις 2, 9 και 16 Δεκεμβρίου 2017 οι τοπικοί προκριματικοί διαγωνισμοί στα κατά τόπους ΕΚΦΕ της χώρας.

Τοπικοί διαγωνισμοί πραγματοποιήθηκαν σε 54 από τα 70 σε λειτουργία ΕΚΦΕ και έλαβαν μέρος 303 Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια με 344 τριμελής μαθητικές ομάδες. Δηλαδή 1032 μαθητές από όλη την Ελλάδα έλαβαν μέρος σε αυτό το πανηγύρι των πειραμάτων. Αναλυτικά στοιχεία συμμετοχών ανά περιοχή υπάρχουν στα συνημμένα αρχεία του παρόντος άρθρου.

Στους πανελλήνιους διαγωνισμούς προκρίθηκαν και θα διαγωνιστούν 66 μαθητικές ομάδες (27 και 39 ομάδες στο διαγωνισμό Βόρειας και Νότιας Ελλάδας αντίστοιχα) οι οποίοι θα διεξαχθούν:

  • Στις 27 Ιανουαρίου 2018, στο Ε.Κ.Φ.Ε. Κέντρου Θεσσαλονίκης (Μεγάλου Αλεξάνδρου και Ανατολικής Θράκης, ΤΚ 55134, Καλαμαριά), θα συμμετάσχουν οι μαθητικές ομάδες που προκρίθηκαν από τους τοπικούς Διαγωνισμούς των Ε.Κ.Φ.Ε. των Περιφερειών Θεσσαλίας, Ηπείρου, Δυτικής Μακεδονίας, Κεντρικής Μακεδονίας, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και Ιονίων νήσων.
  • Στις 27 Ιανουαρίου 2018, στο Ε.Κ.Φ.Ε. Αγ. Αναργύρων (Πίνδου-Δαβάκη 20, ΤΚ 13561, Αγ. Ανάργυροι) στον οποίο θα συμμετάσχουν οι μαθητικές ομάδες που προκρίθηκαν από τους τοπικούς Διαγωνισμούς των Ε.Κ.Φ.Ε. των Περιφερειών Αττικής, Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας, Στερεάς Ελλάδος, Κρήτης, Βορείου Αιγαίου και Νοτίου Αιγαίου.

Από τον κάθε πανελλήνιο διαγωνισμό θα επιλεγεί μια τριμελής ομάδα μαθητών που θα συμμετάσχει στην 15η Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Φυσικών Επιστημών – EUSO 2017, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Λουμπλιάνα της Σλοβενίας από 28 Απριλίου έως 5 Μαΐου 2018.

Συνημμένα αρχεία:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.