Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Home » Αναρτήσεις » EUSO 2017 – Ορισμός εθνικού συντονιστή για τη 15η Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Φυσικών Επιστημών – EUSO 2017

EUSO 2017 – Ορισμός εθνικού συντονιστή για τη 15η Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Φυσικών Επιστημών – EUSO 2017

ΠΡΟΣ:

Τμήμα Α΄ Σπουδών και Εφαρμογής Προγραμμάτων, Δ/νση Σπουδών, Προγραμμάτων και Οργάνωσης Δ/θμιας Εκπ/σης, Γενική Δ/νση Σπουδών Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης, Υ.ΠΟ.ΠΑΙ.Θ.

 Αθήνα, 06/01/2017

Αρ. Πρωτ.: 492


ΘΕΜΑ :  Ορισμός εθνικού συντονιστή για τη 15η Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Φυσικών Επιστημών –
EUSO 2017

Με απόφαση του Δ.Σ. της ΠΑΝΕΚΦΕ, εθνικός συντονιστής (Country Coordinator) και αρχηγός της Ελληνικής αποστολής στη 15η Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Φυσικών Επιστημών (European Union Science Olympiad – EUSO 2017), ορίζεται ο Βασίλειος Γαργανουράκης, Πρόεδρος του ΔΣ ΠΑΝΕΚΦΕ και Υπεύθυνος του 2ου ΕΚΦΕ Ηρακλείου.

H 15η Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα θα πραγματοποιηθεί στην Κοπεγχάγη της Δανίας από 7 έως 14 Μαΐου 2017, και περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση υπάρχουν στον επίσημο δικτυακό τόπο http://euso2017.dk. Τέλος, σας θυμίζουμε ότι το σωματείο ΠΑΝΕΚΦΕ είναι το υπεύθυνο επιστημονικό σωματείο για τη διαδικασία επιλογής, προετοιμασίας και συνοδείας των ελληνικών μαθητικών ομάδων που συμμετέχουν στις Ευρωπαϊκές Ολυμπιάδες Φυσικών Επιστημών.

Για το Δ.Σ. της ΠΑΝΕΚΦΕ

Ο Πρόεδρος

Βασίλης Γαργανουράκης
Φυσικός M.Sc.
Υπ. 2ου Ε.Κ.Φ.Ε. Ηρακλείου

Η Γραμματέας

Μαρία Τσακίρη
Φυσικός DEA
Υπεύθυνη Ε.Κ.Φ.Ε. Κέντρου

 

Συνημμένα αρχεία:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.