Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Home » Αναρτήσεις » EUSO 2015 – Πληροφορίες για τη διεξαγωγή των Πανελλήνιων διαγωνισμών Βόρειας και Νότιας Ελλάδας

EUSO 2015 – Πληροφορίες για τη διεξαγωγή των Πανελλήνιων διαγωνισμών Βόρειας και Νότιας Ελλάδας

Πανελλήνιου διαγωνισμός Βόρειας Ελλάδας (Θεσσαλονίκη)

Ο διαγωνισμός αλλά και η εκδήλωση της βράβευσης θα πραγματοποιηθούν στο 4ο & 5ο Γενικό Λύκειο Καλαμαριάς (Μεγάλου Αλεξάνδρου και Ανατολικής Θράκης). Για το Σάββατο η ώρα προσέλευσης είναι 10:30 ενώ για την Κυριακή 10:00 (δείτε σχετικά και στην πρόσκληση).

Για κάθε διευκρίνιση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας:

  • Τασούλα Γκιγκούδη, κιν. 6944261442
  • Θοδωρής Πιερράτος, κιν. 6973311537
  • Μαρία Τσακίρη, κιν. 6977366732

 Συνημμένα αρχεία:

Πανελλήνιου διαγωνισμός Νότιας Ελλάδας (Αθήνα)

Η αρχική ενημέρωση των μαθητών θα γίνει σε δύο αμφιθέατρα, ένα για τα σχολεία της Περιφέρειας Αττικής (αμφιθέατρο 1) και στο άλλο (αμφιθέατρο 2) τα σχολεία από τις άλλες Περιφέρειες, οι εννέα ομάδες μαθητών συμπεριλαμβάνουν σχολεία και από την Περιφέρεια Αττικής και από τις άλλες Περιφέρειες. Οι επιτηρητές δεν έχουν σχέση με τα σχολεία που επιτηρούν και βαθμολογούν. 

Η ενημέρωση των συνοδών καθηγητών για τα θέματα, θα γίνει στο αμφιθέατρο 1, μόλις αρχίσουν οι μαθητές την εξέταση της 3ης ώρας (12.20). Στο αμφιθέατρο 1 θα γίνει και η ΓΣ της ΠΑΝΕΚΦΕ στις 14.00

Οι μαθητές που συμμετέχουν στις εξετάσεις πρέπει να είναι στο ΕΚΦΕ Αιγάλεω το αργότερο 8.45, για να αρχίσουμε στις 9.00. Όπως σας έχει ενημερώσει ο κ. Δέδες, το πούλμαν από το ξενοδοχείο Stanley, θα αναχωρήσει στις 8.00. Κάθε ομάδα μαθητών πρέπει να έχει μαζί της: στυλό, μολύβι, γόμα, χάρακα και κομπιουτεράκι.

Ο κ. Γκαμπρέλας, συνεργάτης του ΕΚΦΕ Αιγάλεω, και εγώ θα είμαστε στην διάθεσή σας για ό,τι χρειαστεί.

Τζένη Τσιτοπούλου – Χριστοδουλίδη
Υπεύθυνη ΕΚΦΕ Αιγάλεω

 Συνημμένα αρχεία:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.