Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Home » Αναρτήσεις » EUSO 2014 – Aποτελέσματα τοπικών διαγωνισμών

EUSO 2014 – Aποτελέσματα τοπικών διαγωνισμών

Στο πλαίσιο του Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού για την επιλογή στην 12η Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Επιστημών – EUSO 2014, πραγματοποιήθηκαν στις 7 Δεκεμβρίου οι τοπικοί προκριματικοί διαγωνισμοί στα κατά τόπους ΕΚΦΕ της χώρας.

Στα 60 από τα 75 ενεργά ΕΚΦΕ όπου πραγματοποιήθηκαν διαγωνισμοί, έλαβαν μέρος 383 ΓΕΛ και ΕΠΑΛ με 417 τριμελής μαθητικές ομάδες. Δηλαδή 1251 μαθητές έλαβαν μέρος σε αυτό το πανηγύρι των πειραμάτων. Στον πανελλήνιο διαγωνισμό προκρίθηκαν και θα διαγωνιστούν 79 μαθητικές ομάδες. Αξιοσημείωτο και ελπιδοφόρο είναι το γεγονός ότι στα έξι χρόνια που πραγματοποιείται ο διαγωνισμός, ο αριθμός των ΕΚΦΕ των σχολείων και των μαθητών που πήραν μέρος έχει εξαπλασιαστεί.

Στις 18 Ιανουαρίου 2014 θα διεξαχθεί ο Πανελλήνιος διαγωνισμός στην Αθήνα για τα σχολεία της νότιας Ελλάδας όπου θα λάβουν μέρος 49 σχολεία – μαθητικές και στις 25 Ιανουαρίου 2014 θα διεξαχθεί ο Πανελλήνιος διαγωνισμός στην Θεσσαλονίκη για τα σχολεία της βόρειας Ελλάδας όπου θα λάβουν μέρος 30 σχολεία – μαθητικές.

Από τον κάθε τελικό διαγωνισμό θα επιλεγεί μια τριμελής ομάδα μαθητών που θα συμμετάσχει στην 12η Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Επιστημών – EUSO 2014, η οποία θα γίνει στην Αθήνα από 30 Μαρτίου έως 6 Απριλίου 2014.

Συνημμένα αρχεία:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.