Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Home » Αναρτήσεις » Ματαίωση διεξαγωγής του Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού για συμμετοχή στην Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Πειραμάτων Φυσικών Επιστημών – EOES 2022

Ματαίωση διεξαγωγής του Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού για συμμετοχή στην Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Πειραμάτων Φυσικών Επιστημών – EOES 2022

Αθήνα, 11/11/2021

Αρ. Πρωτ.: 693

Το επιστημονικό σωματείο ΠΑΝΕΚΦΕ, μετά από έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών του, αποφάσισε την ματαίωση της διεξαγωγής του “Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού για συμμετοχή στην Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Πειραμάτων Φυσικών Επιστημών – EOES 2022”. 

Τα επιδημιολογικά δεδομένα είναι απολύτως απαγορευτικά για έναν διαγωνισμό ο οποίος είναι εργαστηριακός, συνεργατικός και με συμμετοχές από διαφορετικές περιοχές της χώρας. Μεταξύ άλλων, η αποφυγή του συγχρωτισμού και η επιμελής απολύμανση δεν μπορούν να εξασφαλισθούν, ενώ οι αυξημένες ανάγκες σε προσωπικό για τη διεξαγωγή των επιμέρους διαγωνισμών δεν μπορούν να καλυφθούν λόγω και των στενών χρονικών ορίων, αφού το αίτημα έγκρισης έγινε στις 7/6/2021 και η έγκριση δόθηκε στις 10/11/2021. 

Σε κάθε περίπτωση, οι κρατούσες συνθήκες και οι χρονικοί περιορισμοί δεν επιτρέπουν στην οργανωτική επιτροπή να διασφαλίσει την άρτια διεξαγωγή και την αξιοπιστία τόσο των Τοπικών Διαγωνισμών που ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθούν στις αρχές του μήνα Δεκεμβρίου 2021, όσο και των Πανελληνίων Διαγωνισμών Νότιας και Βόρειας Ελλάδας.  

 

Με τιμή,

Για το Δ.Σ. της ΠΑΝ.Ε.Κ.Φ.Ε.

Ο Πρόεδρος

Πάνος Μουρούζης
Φυσικός, M.Sc.
Υπεύθυνος Ε.Κ.Φ.Ε. Κέρκυρας

Η Γενική Γραμματέας

Μαρία Τσακίρη
Φυσικός, DEA
Υπεύθυνη Ε.Κ.Φ.Ε. Κέντρου

Σχετικά αρχεία:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.