Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Home » Αναρτήσεις » Απόφαση ΙΕΠ στο αίτημα της ΠΑΝΕΚΦΕ για ανάρτηση εργαστηριακών οδηγών στο δικτυακό τόπο του ψηφιακού σχολείου

Απόφαση ΙΕΠ στο αίτημα της ΠΑΝΕΚΦΕ για ανάρτηση εργαστηριακών οδηγών στο δικτυακό τόπο του ψηφιακού σχολείου

Παρακάτω θα βρείτε την απόφαση του ΙΕΠ, που μας κοινοποιήθηκε σήμερα (13/1/2017), στο αίτημα με αρ. πρωτ 489/12-10-2016 της ΠΑΝΕΚΦΕ σχετικά με την ανάρτηση των εργαστηριακών οδηγών και τετραδίων εργασιών που λείπουν από το δικτυακό τόπο του ψηφιακού σχολείου (http://dschool.edu.gr/). Αναλυτικά η απόφαση υπάρχει στα συνημμένα αρχεία.

Για την κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών των μαθητών του ΓΕΛ είναι απαραίτητη η ανάρτηση των εργαστηριακών οδηγών και των τετραδίων εργασιών (όπου υπάρχουν) των μαθημάτων: Βιολογία Α΄ Λυκείου, Φυσική Α Λυκείου, Χημεία Α Λυκείου, Φυσική Γενικής Παιδείας Β’ Λυκείου, Βιολογία Γενικής Παιδείας Γ’ Λυκείου, Βιολογία Θετικού Προσανατολισμού Γ’ Λυκείου και Χημεία Θετικού Προσανατολισμού Γ’ Λυκείου, όπως άλλωστε είχαν αναρτηθεί σε παλαιότερη έκδοση της πλατφόρμας «Ψηφιακό Σχολείο» (http://digitalschool.minedu.gov.gr). Προτείνεται η επικαιροποίηση των περιεχομένων του δικτυακού τόπου «Ψηφιακό Σχολείο» http://dschool.edu.gr με την ανάρτηση του παραπάνω υλικού».

Ακολουθεί συζήτηση επί του θέματος των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, λαμβάνοντας υπόψη την παραπάνω εισήγηση, ομόφωνα, αποφασίζει να εισηγηθεί στο ΥΠ.Π.Ε.Θ. την επικαιροποίηση των περιεχομένων του δικτυακού τόπου «Ψηφιακό Σχολείο» http://dschool.edu.gr με την ανάρτηση του παραπάνω υλικού.

Για το Δ.Σ. της ΠΑΝΕΚΦΕ

Ο Πρόεδρος

Βασίλης Γαργανουράκης
Φυσικός M.Sc.
Υπ. 2ου Ε.Κ.Φ.Ε. Ηρακλείου

H Γραμματέας 

  Μαρία Τσακίρη
  Φυσικός, DEA
  Υπ. ΕΚΦΕ Κέντρου Θεσ/κης

Συνημμένα αρχεία:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.