Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Home » Αναρτήσεις » Ερωτηματολόγιο για τις Υποχρεωτικές Εργαστηριακές Ασκήσεις στα μαθήματα Φυσικών Επιστημών της Δ/θμιας Εκπ/σης

Ερωτηματολόγιο για τις Υποχρεωτικές Εργαστηριακές Ασκήσεις στα μαθήματα Φυσικών Επιστημών της Δ/θμιας Εκπ/σης

Η Πανελλήνια Ένωση Υπευθύνων ΕΚΦΕ (ΠΑΝΕΚΦΕ), στα πλαίσια του Πανελλήνιου Συνεδρίου που συνδιοργανώνει με τα τμήματα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης και Φυσικής του Α.Π.Θ. στις 16 και 17 Απριλίου 2016 στη Θεσσαλονίκη (http://panekfe.gr/synedrio2016), προτίθεται να πραγματοποιήσει ειδική συνεδρία με τίτλο «Υποχρεωτικές εργαστηριακές ασκήσεις- Προβλήματα- Εναλλακτικές προτάσεις».

Για τη στήριξη μιας τέτοιας συνεδρίας αλλά και για την πιο εμπεριστατωμένη θέση του σωματείου για το θέμα, δημιουργήθηκε το παρακάτω ηλεκτρονικό ερωτηματολόγιο με σκοπό την καταγραφή των απόψεων για τις υφιστάμενες υποχρεωτικές εργαστηριακές ασκήσεις. Το ερωτηματολόγιο απευθύνεται στους εκπαιδευτικούς που διδάσκουν μαθήματα Φυσικών Επιστημών σε σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ και θα δέχεται απαντήσεις μέχρι την Παρασκευή 1η Απριλίου 2016 τη Δευτέρα 4 Απριλίου (μετά από παράταση) στις 12:00 το μεσημέρι.

http://goo.gl/forms/N3MNmhfWef

Χάριν συντομίας και ευκολίας, ζητείται ο χαρακτηρισμός κάθε υποχρεωτικής εργαστηριακής άσκησης, με κλίμακα Likert, ως προς α) τη ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ και β) την ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΑΞΙΑ. Ο εκτιμώμενος χρόνος συμπλήρωσης του ερωτηματολογίου εξαρτάται από το πλήθος των διαφορετικών αντικειμένων (μαθήματα και τάξεις) που διδάσκει ο κάθε εκπαιδευτικός και εκτιμάται στα 10 με 15 λεπτά.

Τα αποτελέσματα των ερωτηματολογίου θα παρουσιαστούν στην προαναφερθείσα συνεδρία και θα ληφθούν υπόψη στις σχετικές προτάσεις που θα κατατεθούν μελλοντικά από το σωματείο στο ΥΠ.Π.Ε.Θ. Παρακαλούμε προωθήστε το σε όλα τα σχολεία ευθύνης σας.

Για το Δ.Σ. της ΠΑΝΕΚΦΕ

Ο Πρόεδρος

Βασίλης Γαργανουράκης
Φυσικός M.Sc.
Υπ. 2ου Ε.Κ.Φ.Ε. Ηρακλείου

Ο Γραμματέας 

Παναγιώτης Μουρούζης
Φυσικός M.Sc.
Υπ. Ε.Κ.Φ.Ε. Κερκύρας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.