Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Home » Αναρτήσεις » Ερωτηματολόγιο για τη επιλογή Υπευθύνων ΕΚΦΕ (φάση 1η)

Ερωτηματολόγιο για τη επιλογή Υπευθύνων ΕΚΦΕ (φάση 1η)

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Μετά την κρίση Περιφερειακών Διευθυντών, Διευθυντών σχολείων, Διευθυντών Δ/θμιας έπεται η κρίση των χαμηλότερων στελεχών της εκπαίδευσης όπως Υπεύθυνοι ΕΚΦΕ, ΠΛΗΝΕΤ κλπ. Για να έχουμε ως σωματείο μία διαμορφωμένη πρόταση για το πως θα θέλαμε να γίνει η αξιολόγησή μας, πρόταση η οποία να εκφράζει την πλειοψηφία των μελών μας, θελήσαμε να φτιάξουμε ένα όσο δυνατό απλό ερωτηματολόγιο που με τη βοήθειά του θα διαμορφώσουμε και την τελική μας θέση. 

Περιέχει 5 βασικούς άξονες και κλίμακα από 1 μέχρι το 5 ανάλογα με το πόσο νομίζετε ή όχι ότι πρέπει να μοριοδοτούνται. Ανάλογα με τα αποτελέσματα του πρώτου ερωτηματολογίου, θα διαμορφωθεί και θα σας σταλεί ένα δεύτερο ερωτηματολόγιο το οποίο θα περιέχει περισσότερο εξειδικευμένες ερωτήσεις πάνω τους άξονες που θα επιλεγούν.

Παρακαλούμε αφιερώστε 5 λεπτά για τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου, ώστε η θέση που θα διαμορφωθεί να αντιπροσωπεύει τη πλειοψηφία. Προσπαθήστε να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο, το οποίο θα βρείτε στην παρακάτω διεύθυνση, μέχρι την ερχόμενη Τρίτη 22/12 στις 12:00 το μεσημέρι.

http://goo.gl/forms/NVKwno1G8f

Εκ μέρους του ΔΣ,

Βασίλης Γαργανουράκης
Πρόεδρος ΔΣ ΠΑΝΕΚΦΕ
Υπεύθυνος 2ου ΕΚΦΕ Ηρακλείου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.