Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Home » Αναρτήσεις » Αποφάσεις 13ης Συνεδρίασης ΔΣ ΠΑΝΕΚΦΕ που έγινε στις 13-12-2016

Αποφάσεις 13ης Συνεδρίασης ΔΣ ΠΑΝΕΚΦΕ που έγινε στις 13-12-2016

Σήμερα Τρίτη 13/12/2016 και ώρα 21.30, συνήλθαν τα μέλη  του ΔΣ της ΠΑΝΕΚΦΕ σε τακτική διαδικτυακή συνεδρίαση (μέσω skype). Συμμετείχαν οι:

Βασίλης Γαργανουράκης Πρόεδρος 
Θοδωρής Πιερράτος Αντιπρόεδρος  
Μαρία Τσακίρη Γραμματέας
Αναστασία Γκιγκούδη Μέλος
Γιώργος Ζησιμόπουλος Παρατηρητής

Συζητήθηκαν τα παρακάτω θέματα και λήφθηκαν οι αντίστοιχες αποφάσεις:

  1. Συζητήθηκε ο ορισμός εθνικού αντιπροσώπου και αρχηγού της Ελληνικής αποστολής για την Ολυμπιάδα Επιστημών EUSO 2017 που θα γίνει από 7 έως 14/5/2017 στην Κοπεγχάγη της Δανίας και αποφασίστηκε ομόφωνα από τους παρόντες να ορισθεί ο Βασίλης Γαργανουράκης, πρόεδρος της ΠΑΝΕΚΦΕ.
  2. Τέθηκε από τον Πρόεδρο το θέμα της πιθανότητας να δοθεί κάποια αποζημίωση στα μέλη των επιστημονικών επιτροπών των δύο Πανελλήνιων Διαγωνισμών για το EUSO 2017. Στη συζήτηση που ακολούθησε εκφράστηκε η άποψη ότι για λόγους διαφάνειας δεν πρέπει να τεθεί τέτοιο ζήτημα αφού ήδη έχουν οριστεί οι επιτροπές. Προτάθηκε από τη Μ. Τσακίρη να μπει το θέμα στην Γενική Συνέλευση των μελών που θα γίνει στις 28/1/2017 και η πρόταση έγινε αποδεκτή.
  3. Για το θέμα της ένταξης των ΕΚΦΕ στη δράση Edulab δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη και δόθηκε παράταση στα δύο μέλη του ΔΣ να το κοιτάξουν και να μας ενημερώσουν στην επόμενη συνεδρίαση.
  4. Ο Πρόεδρος μας ενημέρωσε σχετικά με την πρόοδο των χορηγιών για τους Πανελλήνιους Διαγωνισμούς. Υπήρξε επαφή με την υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της εταιρίας Kleeman που δήλωσε την πρόθεση της εταιρίας να μας ενισχύσει με το ποσό των 500 ευρώ για το διαγωνισμό της Βόρειας Ελλάδας, ενώ η φαρμακοβιομηχανία ΕΛΠΕΝ έχει ήδη καταθέσει 500 ευρώ για το διαγωνισμό της Νότιας Ελλάδας. Τέλος σε καλό δρόμο βρίσκεται το αίτημα προς τα Ελληνικά Πετρέλαια για τη διάθεση ενός λεωφορείου για τη μεταφορά των μαθητών από και προς το ξενοδοχείο του διαγωνισμού της Νότιας Ελλάδας. Για το ίδιο θέμα αποφασίστηκε να ακολουθηθεί η τυπική για αυτές τις περιπτώσεις διαδικασία δηλαδή να σταλούν ευχαριστήριες επιστολές από το ΔΣ προς τους χορηγούς μαζί με τις αποδείξεις πληρωμής.
  5. Σχετικά με τη σχεδίαση της φόρμας (template) των δύο rollup banners, των οποίων η εκτύπωση έχει ήδη πληρωθεί από άλλη χορηγία, αποφασίστηκε μετά τη μελέτη των προσφορών που υπήρξαν, να δοθεί στην εταιρία Scripta media (www.scripta-media.gr).
  6. Αποφασίστηκε να ξεκινήσει η καταγραφή θεμάτων για την ατζέντα της Γενικής Συνέλευσης στις 28/1/2017. Τα δύο πρώτα θέματα που προτάθηκαν είναι τα κριτήρια επιλογής των οργανωτικών και επιστημονικών επιτροπών των Πανελλήνιων Διαγωνισμών και η αποζημίωση των μετακινούμενων μελών των επιτροπών.

Μετά από τη λήψη των παραπάνω αποφάσεων ο Πρόεδρος κήρυξε τη λήξη της συνεδρίασης.

Για το Δ.Σ. της ΠΑΝΕΚΦΕ

Ο Πρόεδρος

Βασίλης Γαργανουράκης
Φυσικός M.Sc.
Υπ. 2ου Ε.Κ.Φ.Ε. Ηρακλείου

Η Γραμματέας 

Μαρία Τσακίρη
Φυσικός DEA
Υπεύθυνη ΕΚΦΕ Κέντρου
(Ανατ. Θεσ/κης)

Συνημμένα αρχεία:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.