Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Home » Αναρτήσεις » ΕΚΦΕ ΛΕΣΒΟΥ: 1η έκθεση κατασκευών και πειραμάτων

ΕΚΦΕ ΛΕΣΒΟΥ: 1η έκθεση κατασκευών και πειραμάτων

Το Σάββατο 21 Μαρτίου διοργανώθηκε για πρώτη φορά στη Μυτιλήνη Έκθεση Κατασκευών και Πειραμάτων Φυσικών Επιστημών. Η εκδήλωση οργανώθηκε από το ΕΚΦΕ Λέσβου σε συνεργασία με το 1ο Γυμνάσιο Μυτιλήνης, το 2ο ΓΕΛ Μυτιλήνης και το Πρότυπο Πειραματικό ΓΕΛ Μυτιλήνης. Στην έκθεση συμμετείχαν 150 μαθητές από 14 Γυμνάσια και Λύκεια της Λέσβου με περισσότερα από 35 πρωτότυπα πειράματα και κατασκευές, τα οποία παρουσιάζονταν από τους ίδιους τους μαθητές.

Μαθητές, εκπαιδευτικοί και κοινό περάσαμε ένα ευχάριστο πρωινό απολαμβάνοντας την περιήγηση στις Φυσικές Επιστήμες με οδηγούς τους μαθητές μας.

Δεν έλειψαν όμως και τα καλλιτεχνικά δρώμενα.  Η εκδήλωση έκλεισε με τη σάτιρα «Οι ξλουμέν’» (Μεγάλες μορφές της Φυσικής και των Μαθηματικών μέσα από την Αγιασώτικη ντοπιολαλιά) από τους μαθητές του ΓΕΛ Αγιάσου, ενώ το Μουσικό Σχολείο Μυτιλήνης μας εξέπληξε για ακόμα μια φορά με μια μικρή μουσική παράσταση με κεντρικό μουσικό όργανο «το Ποτηρόφωνο» που κατασκεύασαν οι ίδιοι.

Για περισσότερες πληροφορίες:

https://www.youtube.com/playlist?list=PL1npJ9YKVsf_B1pCQX-GIsbPxVko4lDjz
https://twitter.com/ekfeles

 

Για την οργανωτική επιτροπή,

Ηλιάδου Κυριακή
Υπεύθυνη ΕΚΦΕ Λέσβου

Συνημμένα αρχεία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.