Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Home » Αναρτήσεις » Επιστολή προς Υπουργείο Παιδείας: Σχετικά με την πλήρωση κενούμενης θέσης Υπευθύνου Ε.Κ.Φ.Ε. Χαλανδρίου της Δ/νσης Δ/θμιας Εκπ/σης Β΄ Αθήνας

Επιστολή προς Υπουργείο Παιδείας: Σχετικά με την πλήρωση κενούμενης θέσης Υπευθύνου Ε.Κ.Φ.Ε. Χαλανδρίου της Δ/νσης Δ/θμιας Εκπ/σης Β΄ Αθήνας

ΠΡΟΣ: Διεύθυνση Σπουδών Δ.Ε. – Τμήμα Α του Υ.ΠΑΙ.Θ.

ΚΟΙΝ:
1. Διεύθυνση Δ.Ε. Β΄ Αθήνας
2. ΠΥΣΔΕ Β΄ Αθήνας

Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Δ.Ε. Β΄ Αθήνας  με τον υπ. αριθ. Φ11.4/24794/11-11-2014 πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, προκήρυξε  την διαδικασία πλήρωσης της θέση του Υπευθύνου του Ε.Κ.Φ.Ε. Χαλανδρίου, της Διεύθυνσης Δ.Ε. Β΄ Αθήνας, με απόσπαση για δύο ημέρες την εβδομάδα και αντίστοιχη μείωση του υποχρεωτικού διδακτικού ωραρίου τους για το σχολικό έτος 2014-2015. Η προκήρυξη για απόσπαση για δύο ημέρες , δεν συνάδει με την Υ.Α. 92985/Γ7/10-08-2012 «Καθορισμός του τρόπου λειτουργίας των Εργαστηριακών Κέντρων Φυσικών Επιστημών (Ε.Κ.Φ.Ε.), των οργάνων, των κριτηρίων και της διαδικασίας επιλογής και τοποθέτησης των Υπευθύνων τους καθώς και των καθηκόντων και αρμοδιοτήτων τους» σύμφωνα με την οποία η θέση του Υπ. ΕΚΦΕ καλύπτεται με πλήρη απόσπαση.

Η προσπάθεια κάλυψης της θέσης Υπευθύνου ΕΚΦΕ Χαλανδρίου  με μερική απόσπαση δύο ημερών υποβιβάζει στην πράξη την καινοτόμα δράση του ΕΚΦΕ Χαλανδρίου στην περιοχή ευθύνης του, εμποδίζει την παροχή υποστήριξης σε μαθητές και εκπαιδευτικούς και  αφήνει ακάλυπτες τις ανάγκες των Σχολικών Εργαστηρίων Φυσικών Επιστημών.

Με βάση τα παραπάνω , ζητούμε όπως μεριμνήσετε  για την κάλυψη της θέσης του Υπ. ΕΚΦΕ Χαλανδρίου  με την πλήρη απόσπαση, όπως έγινε- πάρα τις ελλείψεις καθηγητών – με τις υπόλοιπες κενές/κενούμενες θέσεις Υπευθύνων ΕΚΦΕ στην Περιφέρεια Αττικής (ΕΚΦΕ Νίκαιας, Αλίμου, Αγ. Αναργύρων και Νέας Ιωνίας και Νέας Φιλαδέλφειας).

 

Για το Δ.Σ. της ΠΑΝΕΚΦΕ

Ο Πρόεδρος

 

Παναγιώτης Μουρούζης
Φυσικός M.Sc.
Υπ. Ε.Κ.Φ.Ε. Κερκύρας

Ο Γραμματέας

 

Γιώργος Ζησιμόπουλος
Φυσικός M.Sc.

Υπ. Ε.Κ.Φ.Ε. Αχαΐας – Αιγίου

Συνημμένα αρχεία:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.