Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Home » Αναρτήσεις » Επιστολή προς Υπουργείο Παιδείας: Προκήρυξη κάλυψης κενών – κενούμενων θέσεων Υπευθύνων Ε.Κ.Φ.Ε. και συνεργατών Ε.Κ.Φ.Ε.

Επιστολή προς Υπουργείο Παιδείας: Προκήρυξη κάλυψης κενών – κενούμενων θέσεων Υπευθύνων Ε.Κ.Φ.Ε. και συνεργατών Ε.Κ.Φ.Ε.

ΠΡΟΣ : Υπουργό Παιδείας κ. Α. Λοβέρδο

ΚΟΙΝ :

  1. Υφυπουργό Παιδείας κ. Α. Δερμεντζόπουλο
  2. Γενικό Γραμματέα Υ.ΠΑΙ.Θ. κ. Α. Κυριαζή
  3. Αν/τρια Δ/ντρια ΣΕΠΕΔ κα. Α. Ξυλόκοτα
  4. ΣΕΠΕΔ/Τμήμα ΣΤ΄ Μελετών
  5. Ε.Κ.Φ.Ε. όλης της χώρας

 

Θέμα: Προκήρυξη κάλυψης κενών – κενούμενων θέσεων Υπευθύνων Ε.Κ.Φ.Ε. και συνεργατών Ε.Κ.Φ.Ε.

Τα Ε.Κ.Φ.Ε., για την εκπλήρωση του βασικού σκοπού τους, την υποστήριξη της πειραματικής διδασκαλίας στα μαθήματα των φυσικών επιστημών στα Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια και ΕΠΑ.Λ., είναι αναγκαίο να στελεχωθούν με τους απαραίτητους συνεργάτες.

Επιπλέον τα ΕΚΦΕ, στο πλαίσιο της 13ης Ευρωπαϊκής Ολυμπιάδας Φυσικών Επιστημών –EUSO 2015 που οργανώνεται στην Αυστρία, έχουν αναλάβει την επόμενη σχολική χρονιά:

  1. Τη διεξαγωγή τοπικών μαθητικών πειραματικών διαγωνισμών στα κατά τόπους ΕΚΦΕ,
  2. Την οργάνωση και διεξαγωγή δύο Πανελλήνιων διαγωνισμών (λόγω της κατακόρυφης αύξησης των συμμετεχόντων μαθητικών ομάδων), τον ένα στην Αθήνα για τα σχολεία της Νότιας Ελλάδας και νησιών, και τον άλλο στη Θεσσαλονίκη για τα σχολεία της Βόρειας Ελλάδας.

Για τους παραπάνω λόγους παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες όπως :

  1. Προκηρυχθούν, σύμφωνα με το άρθρο 5 της Υ.Α. 92985/Γ7/10-8-2012, η κάλυψη των κενών θέσεων Υπευθύνων Ε.Κ.Φ.Ε. των Ε.Κ.Φ.Ε. (Πέλλας, Σάμου, Λασιθίου, Κεφαλονιάς, Αγίων Αναργύρων – Γ΄ Δ.Δ.Ε. Αθήνας) οι οποίες δεν καλύφθηκαν με την αρχική προκήρυξη, των θέσεων Υπευθύνων ΕΚΦΕ των οποίων η θητεία ήταν μόνο για το σχ. έτος 2013-14 καθώς και των θέσεων Υπευθύνων ΕΚΦΕ που προέκυψαν από συνταξιοδοτήσεις εντός του 2014 .
  2. Προκηρυχθεί, σύμφωνα με το άρθρο 7 της Υ.Α. 92985/Γ7/10-8-2012, η στελέχωση των Ε.Κ.Φ.Ε. με συνεργάτες «αμέσως μετά τις μεταθέσεις και πριν την γνωστοποίηση της εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τις αποσπάσεις στις Υπηρεσίες και τους εποπτευόμενους Φορείς του Υ.ΠΑΙ.Θ.».

 

Για το Δ.Σ. της ΠΑΝΕΚΦΕ

Ο Πρόεδρος

Παναγιώτης Μουρούζης

Φυσικός M.Sc.

Υπ. Ε.Κ.Φ.Ε. Κερκύρας

Ο Γραμματέας

Γιώργος Ζησιμόπουλος

Φυσικός M.Sc.

Υπ. Ε.Κ.Φ.Ε. Αχαΐας – Αιγίου

 

Συνημμένα αρχεία:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.