Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Home » Αναρτήσεις » Επιστολή προς Περιφερειακό Δ/ντη Εκπ/σης Αττικής: Κάλυψη κενών θέσεων Υπευθύνων Ε.Κ.Φ.Ε. Περιφέρειας Αττικής

Επιστολή προς Περιφερειακό Δ/ντη Εκπ/σης Αττικής: Κάλυψη κενών θέσεων Υπευθύνων Ε.Κ.Φ.Ε. Περιφέρειας Αττικής

ΠΡΟΣ: Κο Δ. Γκίνη, Περιφερειακό Διευθυντή
Πρωτ/μιας & Δευτ/μιας Εκπαίδευσης Αττικής

 Αθήνα, 16/10/2014

 Αρ. Πρωτ.: 419

 

ΘΕΜΑ : Κάλυψη κενών θέσεων Υπευθύνων Ε.Κ.Φ.Ε. Περιφέρειας Αττικής

Κύριε Διευθυντά,

Σύμφωνα με την Υ.Α. 131642/Γ7/19.8.2014, καλούνται οι Περιφερειακοί Διευθυντές Εκπαίδευσης να τοποθετήσουν εκπαιδευτικούς σε κενές και κενούμενες θέσεις Υπευθύνων ΕΚΦΕ μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2014.

Ωστόσο μέχρι σήμερα, και στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων σας, έχετε υπογράψει την τοποθέτηση μόνο της Υπευθύνου στο ΕΚΦΕ Ν. Φιλαδέλφειας, ενώ παραμένουν κενές οι θέσεις Υπευθύνων στα ΕΚΦΕ Νίκαιας, Αλίμου, Ν. Ιωνίας, Χαλανδρίου και Αγ. Αναργύρων, παρά τις θετικές εισηγήσεις των αντίστοιχων ΠΥΣΔΕ, γεγονός που δίνει την εντύπωση τήρησης δύο μέτρων και δύο σταθμών.

Επειδή ως Περιφερειακός Διευθυντής αλλά και ως εκπαιδευτικός του κλάδου ΠΕ04 έχετε άμεση γνώση του έργου και της προσφοράς των ΕΚΦΕ στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς -κάτι που έχει αναγνωριστεί επισήμως και από το ΥΠΑΙΘ, αφού η λειτουργία και στήριξη των ΕΚΦΕ προβλέπεται στο νέο οργανόγραμμα (Π.Δ. 114, ΦΕΚ 181. Τ. Α΄, 29-08-2014)- σας παρακαλούμε να πράξετε άμεσα τα αυτονόητα ώστε να πληρωθούν όλες οι κενές θέσεις των Υπευθύνων ΕΚΦΕ της Περιφέρειά σας.

Παρακαλούμε ενημερώστε μας για τις ενέργειές σας στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση.

 

Για το Δ.Σ. της ΠΑΝΕΚΦΕ

Ο Πρόεδρος

 

Παναγιώτης Μουρούζης
Φυσικός M.Sc.
Υπ. Ε.Κ.Φ.Ε. Κερκύρας

Ο Γραμματέας

 

Γιώργος Ζησιμόπουλος
Φυσικός M.Sc.

Υπ. Ε.Κ.Φ.Ε. Αχαΐας – Αιγίου

Συνημμένα αρχεία:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.