Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Home » Αναρτήσεις » ΕΚΦΕ ΑΙΓΑΛΕΩ: Επιμορφωτικά σεμινάρια για καθηγητές στο CERN 2014

ΕΚΦΕ ΑΙΓΑΛΕΩ: Επιμορφωτικά σεμινάρια για καθηγητές στο CERN 2014

Το Τμήμα Εκπαίδευσης του CERN σε συνεργασία με το Εργαστηριακό Κέντρο Φυσικών Επιστημών (Ε.Κ.Φ.Ε.) Αιγάλεω οργανώνουν δύο επιμορφωτικά σεμινάρια για 80 (40+40) καθηγητές κλάδων ΠΕ04, ΠΕ12.08, ΠΕ12.10, ΠΕ19 και ΠΕ20 όλης της χώρας, στην Ελληνική γλώσσα. Το πρώτο σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί από τις 9 Αυγούστου 2014 – 12 Αυγούστου 2014 και το δεύτερο 12 Αυγούστου 2014 – 15 Αυγούστου 2014, στις εγκαταστάσεις του CERN στη Γενεύη.

Οι αιτήσεις για την παρακολούθηση του σεμιναρίου πρέπει να υποβληθούν έως τις 28 Φεβρουαρίου 2014 στο email: mail@ekfe-aigaleo.att.sch.gr με ταυτόχρονη κοινοποίηση στο e-mail: emmanuel.tsesmelis@cern.ch

Στην αίτηση σας, παρακαλούμε να αναφέρετε τα ακόλουθα στοιχεία: ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, τίτλος θέσης (καθηγητής Μ.Ε., υπεύθυνος ΕΚΦΕ κτλ), κλάδο, ειδικότητα (φυσικός, χημικός κτλ), δεύτερη ειδικότητα αν υπάρχει και έχει αναγνωρισθεί, ταχυδρομική διεύθυνση, τηλέφωνο, email, ονομασία σχολείου ή υπηρεσίας που υπηρετείτε, Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που ανήκετε, τηλέφωνο και ο-πΐδίΐ καλοκαιρινής επικοινωνίας, καθώς και ποιό από τα δύο σεμινάρια επιθυμείτε να παρακολουθήσετε. Παρακαλούμε να επισυνάψετε σύντομο βιογραφικό σημείωμα (έως 500 λέξεις).

Σας ενημερώνουμε ότι:

α) Τα έξοδα μετάβασης, επιστροφής και διατροφής θα βαρύνουν τους συμμετέχοντες στα σεμινάρια. Οι συμμετέχοντες θα φροντίσουν οι ίδιοι για το τρόπο μετάβασης τους προς και από την Γενεύη,

β) Η διαμονή θα είναι στους ξενώνες του ΟΕΚΝ σε μονόκλινα δωμάτια (58 ΟΗΡ/νύχτα). Τα έξοδα διαμονής θα βαρύνουν τους συμμετέχοντες στα σεμινάρια, ωστόσο γίνεται προσπάθεια να χρηματοδοτηθεί η διαμονή από το ΟΕΚΝ σε διπλά δωμάτια.

Περισσότερες πληροφορίες στο συνημμένο αρχείο.

Συνημμένα αρχεία:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.