Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Home » Αναρτήσεις » ΕΚΦΕ ΑΙΓΑΛΕΩ: Αποτελέσματα 8ων Πανελλήνιων Αγώνων Κατασκευών και Πειραμάτων Φυσικών Επιστημών (Science on Stage 2015)

ΕΚΦΕ ΑΙΓΑΛΕΩ: Αποτελέσματα 8ων Πανελλήνιων Αγώνων Κατασκευών και Πειραμάτων Φυσικών Επιστημών (Science on Stage 2015)

Οι 8οι Πανελλήνιοι Αγώνες Κατασκευών και Πειραμάτων Φυσικών Επιστημών πραγματοποιήθηκαν στις 7 και 8 Νοεμβρίου 2014 στο Ε.Κ.Φ.Ε. Αιγάλεω. Διοργανώθηκαν από το Εργαστηριακό Κέντρο Φυσικών Επιστημών (Ε.Κ.Φ.Ε.) Αιγάλεω και την Ελληνική Συντονιστική Επιτροπή του Ευρωπαϊκού προγράμματος «Οι Φυσικές Επιστήμες στο Προσκήνιο – Ευρώπη» (Science on Stage – Europe).

Οι νικητές καθώς και η Τσιτοπούλου – Χριστοδουλίδη Ευγενία, φυσικός, υπεύθυνη του Ε.Κ.Φ.Ε. Αιγάλεω, Γ΄ Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αθήνας, Περιφέρεια Αττικής, Συντονίστρια της Ελληνικής Συντονιστικής Επιτροπής του προγράμματος «Οι Φυσικές Επιστήμες στο Προσκήνιο – Ευρώπη», θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στην κεντρική εκδήλωση του προγράμματος Science on Stage – Europe, που θα πραγματοποιηθεί 17 έως 20 Ιουνίου 2015, στο Queen Mary University στο Λονδίνο. Στην ανωτέρω εκδήλωση θα λάβουν μέρος 450 εκπαιδευτικοί από 28 Ευρωπαϊκές χώρες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Τα αναλυτικά αποτελέσματα των αγώνων μπορείτε να δείτε στο συνημμένο αρχείο.

Συνημμένα αρχεία:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.