Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Home » Αναρτήσεις » ΕΚΦΕ 2ο ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ: Σεμινάρια “Διδάσκοντας με το διάστημα”

ΕΚΦΕ 2ο ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ: Σεμινάρια “Διδάσκοντας με το διάστημα”

Το 2ο ΕΚΦΕ Ηρακλείου πραγματοποίησε δύο σεμινάρια με τίτλο «Διδάσκοντας με το διάστημα» στις 2/12 για εκπαιδευτικούς λυκείων και 4/12 για εκπαιδευτικούς γυμνασίων και ώρα 11:30 με 13:30 στο χώρο του 2ο ΕΚΦΕ Ηρακλείου.

Στα σεμινάρια παρουσιάστηκε υλικό, που αποτελείται από φύλλα εργασίας, πειράματα και λογισμικά και είναι μέρος του υλικού που παρουσιάστηκε τον Ιούλιο 2014 στο θερινό σχολείο για εκπαιδευτικούς της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Διαστήματος (European Space Agency Summer Workshop for Teachers 2014) στο Noordwijk της Ολλανδίας που παρακολούθησε ο εισηγητής του σεμιναρίου και υπεύθυνος του 2ου ΕΚΦΕ Ηρακλείου κ. Βασίλης Γαργανουράκης. Περισσότερες πληροφορίες για το ESA Summer Workshop for Teachers 2014 μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση: http://www.esa.int/Education/Teachers_Corner/ESA_Summer_Workshop_for_Teachers_2014.

Στα σεμινάρια συμμετείχαν συνολικά 40 εκπαιδευτικοί που διδάσκουν μαθήματα Φυσικών Επιστήμων αλλά και άλλων ειδικοτήτων που ενδιαφέρονται να εντάξουν τη διαστημική τεχνολογία στη διδασκαλία τους (π.χ. Μαθηματικοί, Τεχνολόγοι). 

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου έγινε ζωντανή σύνδεση (μέσω skype) με τον τομέα ESA Education (http://www.esa.int/Education) στο Noordwijk της Ολλανδίας όπου παρουσιάστηκαν τα τελευταία εκπαιδευτικά προγράμματα και έγιναν διευκρινιστικές ερωτήσεις από τους εκπαιδευτικούς.

Περισσότερες πληροφορίες, αρχεία, φωτογραφίες: http://2ekfe.ira.sch.gr/press/misc/269-2014-teach-with-space

{gallery}ekfe/2014-ekfe-2o-irakliou-teach-with-space{/gallery}

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.