Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Home » Αναρτήσεις » Διευκρίνηση για την τοποθέτηση του Υπ. ΕΚΦΕ Ν. Φιλαδέλφειας

Διευκρίνηση για την τοποθέτηση του Υπ. ΕΚΦΕ Ν. Φιλαδέλφειας

Με αφορμή την επιστολή της ΠΑΝΕΚΦΕ προς τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Αττικής, κ. Δ. Γκίνη, προς άρση κάθε κακοπροαίρετης ερμηνείας των προθέσεών μας, αλλά και των ενεργειών μας, που μοναδικό σκοπό έχουν την λειτουργία των ΕΚΦΕ και την υποστήριξη των ΥΕΚΦΕ και των συνεργατών, σας ενημερώνουμε ότι:

Στο ΕΚΦΕ της Ν. Φιλαδέλφειας τοποθετήθηκε συνάδελφος από τον αξιολογικό πίνακα, αφού έγινε δεκτή η παραίτησή της από το Ι.Ε.Π. στο οποίο κατείχε θέση συμβούλου Γ’ . Η νομότυπη πλήρωση της θέσης στο ΕΚΦΕ Ν. Φιλαδέλφειας από αξιόλογο συνάδελφο με πολλά τυπικά προσόντα, κάλυψε κατά ένα μέρος την αγωνία μας για τη στελέχωση των κενών θέσεων στα ΕΚΦΕ αλλά ταυτόχρονα μας ώθησε να πιέσουμε την υπηρεσία ακόμη περισσότερο προς την κατεύθυνση της εφαρμογής της σχετικής Υ.Α. για την πλήρωση και των υπόλοιπων θέσεων.

Σε καμία περίπτωση η διεκδίκηση του αυτονόητου, δηλαδή της εφαρμογής της Υ.Α. από τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης, δεν έχει σχέση και συνεπώς δεν πρέπει να συνδέεται με την τοποθέτηση συναδέλφου στο ΕΚΦΕ της Ν. Φιλαδέλφειας που έγινε μετά και από την δική μας ενημέρωση και προτροπή.

Σύντομα μετά από τις ενέργειές μας θα καλυφθούν και οι υπόλοιπες θέσεις.

 

Για το Δ.Σ. της ΠΑΝΕΚΦΕ

Ο Πρόεδρος

 

Παναγιώτης Μουρούζης

Φυσικός M.Sc.

Υπ. Ε.Κ.Φ.Ε. Κερκύρας

Ο Γραμματέας

 

Γιώργος Ζησιμόπουλος

Φυσικός M.Sc.

Υπ. Ε.Κ.Φ.Ε. Αχαΐας – Αιγίου

Συνημμένα αρχεία:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.