Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Home » Αναρτήσεις » Αποφάσεις Γενικής Συνέλευσης ΠΑΝΕΚΦΕ που έγινε στις 24-04-2013

Αποφάσεις Γενικής Συνέλευσης ΠΑΝΕΚΦΕ που έγινε στις 24-04-2013

Αγαπητοί συνάδελφοι καλημέρα ,

Την Τετάρτη24/3 στις 10.00 π.μ. διεξήχθη  στο ΕΚΦΕ Αμπελοκήπων η Γενική Συνέλευση του Σωματείου μας .

Θέματα που συζητήθηκαν :

 1. Απολογισμός πεπραγμένων Δ.Σ.
 2. Οικονομικός Απολογισμός
 3. Προγραμματισμός ΠΑΝΕΚΦΕ
 4. Τρέχοντα ζητήματα που αποχαλούν το σωματείο

Για τα παραπάνω θέματα λήφθηκαν οι παρακάτω αποφάσεις:

 1. Έκθεση Πεπραγμένων Δ.Σ. ΠΑΝΕΚΦΕ 2013
 2. Προγραμματισμός

  α) Προκήρυξη Πανελλήνιου ΠΑΝΕΚΦΕ

  Τοποθεσία Πανελλήνιου Αθήνας : ΕΚΦΕ Νέας Φιλαδέλφειας
  Οργανωτική –Γ Χριστακόπουλος, Κ. Καμπούρης, Γ. Τουντουλίδης, Χ Δέδες, Θ. Βελέντζας
  Επιστημονική:
  Φυσική: Ι. Θάνος και Σ. Δόσης
  Χημεία: Ι. Γράψας και Σ. Πάγκαλος
  Βιολογια: Θα γίνει πρόταση σε Υπ. ΕΚΦΕ Βιολόγους εκτός Αττικής

  β) Οργάνωση παρατήρησης ουρανού των Υπ. ΕΚΦΕ και τω συνεργατών τους στο Αστεροσκοπείο Πεντέλης το Σάββατο 1/06/2013 ώρα 8.00μμ (Χρήστος Δέδες)

 3. TΡEXONTA ZHTHMATA

  Συνεργάτες
  : Το Δ.Σ. να ασχοληθεί πρώτιστα με το θέμα της απόσπασης συνεργατών που κρίνονται απαραίτητοι και για την οργάνωση της EUSO 2014. Θα επιδιώξουμε κατά σειρά : α) έγγραφο από την ΣΕΠΕΔ, β) από την Περιφέρεια γ) Τον Δ/ντη Εκπαίδευσης δ) Την κατάθεση αιτήσεων από συναδέλφους και την προώθηση αιτήματος μας στο ΠΥΣΔΕ.

  Ωράριο Εργασίας
  : Δεν κρίνετε σκόπιμο, αυτή την περίοδο, να ζητήσουμε διευκρινήσεις για το ωράριο εργασίας μας . Μας καλύπτει η παρ. 4 του αρθρου 7 της Υπουργικής απόφασης της προκήρυξης επιλογής των ΥΠ. ΕΚΦΕ. Το ωράριο μας είναι το ωράριο των σχολείων. Πρέπει να κρατάμε(Αρθρο 8παρ.3δ ) ημερολόγιο καθημερινών εργασιών και να το συμπληρώνουμε.

  Βεβαιώσεις για συναντήσεις στα ΕΚΦΕ
  : Προτάθηκαν διάφοροι τρόποι έκδοσης βεβαιώσεων για συμμετοχή στις επιμορφωτικές συναντήσεις στο ΕΚΦΕ. Από Δ/ντη και ΕΚΦΕ. Από Σχ. Σύμβουλο και ΕΚΦΕ

  Συμμετοχή στο Hytrobot : Να συμμετέχουμε στην διοργάνωση τοπικών διαγωνισμών επίδειξης ελιγμών μεταξύ των σχολείων που συμμετείχαν στο πρόγραμμα σε Ηράκλειο (Φανουράκη), Πάτρα (Ζησιμόπουλος), Θεσσαλονίκη (Πιερράτος), Αθήνα (Δέδες).

  Απολογισμός : Είμαστε σύμφωνα με την Υπ. απόφαση (άρθρο 9) μέχρι το τέλος Ιουνίου να συντάξουμε την «ετήσια έκθεση δραστηριοτήτων του ΕΚΦΕ». Την έκθεση αυτή κοινοποιούμε στο Σχ. Σύμβουλο και στην ΣΕΠΕΔ. Τον απολογισμό δραστηριοτήτων των σχολείων θα τον κάνουμε αν μας το ζητήσει η ΣΕΠΕΔ.

  eyliko :Να εκμεταλλευτούμε την δυνατότητα να ανεβάζουμε υλικό στην εκπαιδευτική πύλη του Υ.ΠΑΙ.Θ.Π.Α. όπως προτείνει η ΣΕΠΕΔ Ο Υπ. ΕΚΦΕ Καλλίπολης  Γιάννης Θάνος ανέλαβε να ανεβάσει υλικό και να μας ενημερώσει για την όλη διαδικασία.

  Χημικά : Να δούμε αν μπορεί να βρεθεί πρόσφορη διαδικασία για την απομάκρυνση των επικίνδυνων χημικών ουσιών από τα σχολικά εργαστήρια

  Μαζικοποίηση ΠΑΝΕΚΦΕ : Ο συνάδελφος Κώστας Παπαμιχάλης εξουσιοδοτήθηκε από την Γενική  Συνέλευση να κάνει ενέργειες για την εγγραφή στην ΠΑΝΕΚΦΕ όλων των Υπ. ΕΚΦΕ

 

Για το Δ.Σ. της ΠΑΝΕΚΦΕ

Ο Πρόεδρος

Κ. Καμπούρης
Φυσικός M.Sc.-MEd
Υπ. ΕΚΦΕ Χαλανδρίου

Ο Γραμματέας 

Γ. Τουντουλίδης
Φυσικός M.Sc.
 Υπ. ΕΚΦΕ Πειραιά- Νίκαιας

Συνημμένα αρχεία:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.