Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Home » Αναρτήσεις » Αποφάσεις Συνεδρίασης ΔΣ ΠΑΝΕΚΦΕ που έγινε στις 03-06-2011

Αποφάσεις Συνεδρίασης ΔΣ ΠΑΝΕΚΦΕ που έγινε στις 03-06-2011

Θέματα ημερήσιας διάταξης:

  • Ενημέρωση επίσκεψης στο Υπουργείο
  • Ενημέρωση σύστασης Επιτροπής σε Σώμα για τη διοργάνωση της EUSO 2014 στην Ελλάδα
  • Εξουσιοδότηση από το Δ.Σ. στο Ταμεία του Δ.Σ. ανάληψης χρημάτων από το τραπεζικό λογαριασμό επ’ ονόματι του Σωματείου.
  • Ορισμός αντιπροσώπων της ΠΑΝΕΚΦΕ στις Επιτροπές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των Επιστημονικών Ενώσεων
  • Συνάντηση των Υπευθύνων ΕΚΦΕ Αττικής για την οργάνωση της EUSO 2012

 

Παρόντες: Καμπούρης Κ. – Κατσιγιάννης Γ. – Μουρατίδου Φ. – Μουρούζης Π. – Τουντουλίδης Γ.

Στην Αθήνα στο ΕΚΦΕ Αιγάλεω, σήμερα Παρασκευή 03/06/2011 και ώρα 16:00 συνήλθαν τα μέλη του Δ.Σ. του ΠΑΝΕΚΦΕ μετά από πρόσκληση του Προέδρου Κώστα Καμπούρη για συζήτηση και αποφάσεις για τα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Αφού διαπιστώθηκε απαρτία, άρχισε η συζήτηση των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης. Μετά από συζήτηση των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης αποφασίστηκαν ομόφωνα τα παρακάτω:

  1. Ο πρόεδρος ενημέρωσε τα μέλη του Δ.Σ. ότι στη επίσκεψη που έκανε στο Υπουργείο Παιδείας, συναντήθηκε με τον Δ/ντή Δ/θμιας Εκ/σης κ. Μερκούρη και την Δ/ντρια ΣΕΠΕΔ κ. Φουσέκη, στους οποίους παρέδωσε επιστολή με τις προτάσεις μας όσον αφορά τους εργαστηριακούς οδηγούς που δεν θα τυπωθούν από εφέτος. Τους τόνισε την ανάγκη να γίνουν οι κρίσεις των Υ. ΕΚΦΕ γιατί η θητεία τους λήγει τον Αύγουστο, ή να δοθεί παράταση ενός έτους, καθόσον τα ΕΚΦΕ έχουν οριστεί από το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο ως επιμορφωτικά κέντρα για τους ΠΕ04 στα πλαίσια του Μείζονος Προγράμματος Επιμόρφωσης που θα διαρκέσει μέχρι το 2013. Επίσης τα ΕΚΦΕ έχουν επωμιστεί το βάρος της διεξαγωγής του Πανευρωπαϊκού Διαγωνισμού EUSO το 2014. Οι Δ/ντες δεσμεύτηκαν να απαντήσουν
  2. Την 1/6/2011 συνήλθε και συγκροτήθηκε σε Σώμα η Επιτροπή διεξαγωγής του Πανευρωπαϊκού Διαγωνισμού EUSO 2014 που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα. Το Ευγενίδιο Ίδρυμα εκπροσωπείται από τους κ. κ. Κών/νο Μανάφη, Ποθητό Παππού και Παναγιώτη Αχείμαστο. Το Ε.Μ.Π. εκπροσωπεί ο κ. Στυλιανός Λιωδάκης. Την ΠΑΝΕΚΦΕ οι κ. κ. Κων/νος Καμπούρης, Γιώργος Τουντουλίδης, Γιώργος Κατσιγιάννης και Γιώργος Χαλκιόπουλος.

    Η σύσταση της έχει ως εξής: Πρόεδρος: Κ. Καμπούρης, Αντιπρόεδρος: κ Κ. Μανάφης, Γενικός Γραμματέας: Γ. Τουντουλίδης – τήρηση πρακτικών, Ταμίας: Γ. Κατσιγιάννης – τήρηση βιβλίων εσόδων – εξόδων, Μέλη: Ποθητός Παππούς, Παναγιώτης Αχείμαστος, και Γ. Χαλκιόπουλος ως Συν/στής της EUSO στην Ελλάδα.

  1. Σύμφωνα με το άρθρο 23 του Καταστατικού του Σωματείου το Δ.Σ. εξουσιοδοτεί τον Ταμεία Γ. Κατσιγιάννη για την ανάληψη χρημάτων από το τραπεζικό λογαριασμό επ’ ονόματι του Σωματείου.
  2. Ορίζεται αντιπρόσωπος της ΠΑΝΕΚΦΕ στις Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών ο Κώστας Παπαμιχάλης Υ. ΕΚΦΕ Ανατολικής Αττικής- Παλλήνης. Θα γίνει πρόταση στον Διονύση Βαλλιάνο – Συνεργάτη στο ΕΚΦΕ Παλλήνης να μας εκπροσωπήσει στην Ένωση Ελλήνων Χημικών.
  3. Η διοργάνωση δύο συναντήσεων της ΠΑΝΕΚΦΕ, μια στην Αθήνα και μια στη Θεσσαλονίκη τον Ιούνιο ή τον Σεπτέμβριο.
  4. Ορίζεται η Δευτέρα 27 Ιουνίου ως ημέρα συνάντησης των Υ. ΕΚΦΕ της Αττικής για τον προγραμματισμό και τον ορισμό Επιστημονικής και Οργανωτικής Επιτροπής του Πανελλήνιου Διαγωνισμού της EUSO Η συνάντηση θα γίνει στο ΕΚΦΕ Αμπελοκήπων στις 9:30.

Μετά από τη λήψη των παραπάνω αποφάσεων ο Πρόεδρος κήρυξε τη λήξη της συνεδρίασης.

Για το Δ.Σ. της ΠΑΝΕΚΦΕ

Ο Πρόεδρος

Κ. Καμπούρης
Φυσικός M.Sc. 
Υπ. ΕΚΦΕ Χαλανδρίου 

Ο Γραμματέας

 Γ. Τουντουλίδης
Φυσικός M.Sc.
Υπ. ΕΚΦΕ Πειραιά- Νίκαιας

Συνημμένα αρχεία:

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.