Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Home » Αναρτήσεις » Δημιουργία λίστας ηλεκτρονικής αλληλογραφίας με μέλη όλα τα ΕΚΦΕ της χώρας

Δημιουργία λίστας ηλεκτρονικής αλληλογραφίας με μέλη όλα τα ΕΚΦΕ της χώρας

Αξιότιμοι/ες κύριοι και κυρίες καλημέρα

Το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο δημιούργησε τη λίστα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας ekfe@sch.gr <mailto:ekfe@sch.gr>  με μέλη όλα τα ΕΚΦΕ της χώρας, με στόχο τη διευκόλυνση τη μεταξύ σας επικοινωνία και συνεργασία.  Ήδη θα έχετε λάβει σχετική ειδοποίηση και μήνυμα καλωσορίσματος.

Μετά απ’ αυτό μπορείτε να στέλνετε ένα μήνυμα σε όλα τα ΕΚΦΕ μέσω της διεύθυνσης   ekfe@sch.gr <mailto:ekfe@sch.gr>  . Tα μέλη της λίστας μπορούν να στέλνουν στη λίστα. Εξωτερικοί αποστολείς όχι άμεσα,  αλλά με έλεγχο από τον μεσολαβητή. Μεσολαβητής είναι για την ώρα ο Listmaster@sch.gr <mailto:Listmaster@sch.gr>  (Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο).

Οδηγίες:

  1. Αποφεύγετε την αποστολή μηνυμάτων στη λίστα μέσω bcc (κρυφή κοινοποίηση) γιατί τα μηνύματα θα κρατηθούν για έλεγχο από τον μεσολαβητή.
  2. Στη λίστα  υπάρχει και ιστορικό των μηνυμάτων που αποστέλλονται στη λίστα το οποίο μπορείτε να βρείτε από τις οδηγίες στο μήνυμα καλωσορίσματος που λάβατε.
  3. Το μέγεθος μηνύματος έχει περιοριστεί στα 10 MB που απιτρέπει μέγιστο μέγεθος στο συνημμένο τα 7,5 MΒ περίπου.

Στη διάθεση σας για περισσότερες πληροφορίες ή την υλοποίηση των προτάσεων σας σε σχέση με τις ρυθμίσεις της λίστας.

Πιστεύουμε ότι σας δίνουμε ένα χρήσιμο μέσο το οποίο ήδη χρησιμοποιούν οι διευθύνσεις, Τα γραφεία,  οι βιβλιοθήκες , τα σχολεία σε κάθε νομό κλπ.

Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία σας και σας ευχόμαστε καλό Καλοκαίρι.

Με εκτίμηση

Για την Υπηρεσία Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου του ΠΣΔ

Αντώνης Λυμπέρης

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ

Ερευνητικό Ακαδημαϊκό Ινστιτούτο Tεχνολογίας Yπολογιστών Τομέας Δικτυακών Τεχνολογιών (www.cti.gr/nts <http://www.cti.gr/nts> ) Ν. Καζαντζάκη Πανεπιστημιούπολη, ΤΚ 26504 Ρίο Πατρών

Τηλ: 2610-960413, fax: 2610-960.350, e-mail: limperis@cti.gt

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.