Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Home » Αναρτήσεις » Επιστολή προς ΕΕΦ: Πρόγραμμα εργαστηριακής επιμόρφωσης στο 12ο Συνέδριο της Ε.Ε.Φ. στην Καβάλα

Επιστολή προς ΕΕΦ: Πρόγραμμα εργαστηριακής επιμόρφωσης στο 12ο Συνέδριο της Ε.Ε.Φ. στην Καβάλα

Προς : Ένωση Ελλήνων Φυσικών

 

Κύριε Πρόεδρε,

Στην πρόσφατη (22-2-2008) έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΠΑΝΕΚΦΕ (Πανελλήνια Ένωση Υπευθύνων ΕΚΦΕ), ετέθη το θέμα του e-mail που εστάλη από την Ε.Ε.Φ. στα Ε.Κ.Φ.Ε. όλης της χώρας σύμφωνα με το οποίο ζητείται από τους Υπευθύνους ΕΚΦΕ να ενημερώσουν του Εκπαιδευτικούς ΠΕ04 των Σχολείων της αρμοδιότητάς τους για το αυτοχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα εργαστηριακής επιμόρφωσης διάρκειας 30 ωρών που θα διεξαχθεί παράλληλα με το 12ο Συνέδριο της Ε.Ε.Φ. στην Καβάλα.

Για το θέμα αυτό η Γ.Σ. με σχετική πλειοψηφία αποφάσισε να εκφραστεί προς το Δ.Σ. της Ε.Ε.Φ. , μέλη της οποίας είναι η πλειονότητα των Υπευθύνων ΕΚΦΕ λόγω ειδικότητας, ο προβληματισμός για τη δυνατότητα παρακολούθησης του επιμορφωτικού σεμιναρίου σε οκτάωρη καθημερινή βάση, δεδομένου του πλήθους των κύριων και παράλληλων συνεδριών που καλούνται να παρακολουθήσουν οι σύνεδροι. Με γνώση των δυσκολιών μιας εργαστηριακής επιμόρφωσης, με ποια υποδομή και πως θα διασφαλιστεί η ποιότητα της παρεχόμενης επιμόρφωσης;

Με δεδομένη την διάθεση για συνεργασία, όπως αυτή έχει διαπιστωθεί στα τελευταία συνέδρια της Ε.Ε.Φ. με τη συμμετοχή της ΠΑΝΕΚΦΕ σε συνεδρίες ειδικές για την πειραματική  διδασκαλία των Φ.Ε. , θέλουμε ως Δ.Σ. να εκφράσουμε την αγωνία μας για το χαρακτήρα των παρεμβάσεων σε ένα τόσο κρίσιμο θέμα για το οποίο πιστεύουμε ότι εξ αντικειμένου έχουμε βαρύνουσα γνώμη.

Σε κάθε περίπτωση ως επιστημονικό σωματείο, είμαστε στη διάθεσή σας να συνεργαστούμε σε θέματα οργάνωσης εργαστηριακών δραστηριοτήτων και πειραματικής διδασκαλίας των Φυσικών Επιστημών στο μέλλον.

Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ. της ΠΑΝΕΚΦΕ

 

              Ο Πρόεδρος                                                                       Η Γραμματέας

 

                    Γ. Ζησιμόπουλος                                                                        Ε. Τσιτοπούλου     

                Υπεύθυνος ΕΚΦΕ Αιγίου                                                             Υπεύθυνη ΕΚΦΕ Αιγάλεω

Συνημμένα αρχεία:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.