Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Home » Αναρτήσεις » Ενημερωτική / επιμορφωτική διημερίδα για τους Υπευθύνους ΕΚΦΕ στην Αθήνα στις 21-22 Φεβρουαρίου 2008

Ενημερωτική / επιμορφωτική διημερίδα για τους Υπευθύνους ΕΚΦΕ στην Αθήνα στις 21-22 Φεβρουαρίου 2008

Σας γνωρίζουμε ότι, το τμήμα Στ΄ Μελετών της Διεύθυνσης ΣΕΠΕΔ του ΥΠΕΠΘ διοργανώνει ενημερωτική / επιμορφωτική διημερίδα για τους υπευθύνους των Εργαστηριακών Κέντρων Φυσικών Επιστημών (Ε.Κ.Φ.Ε.) όλης της χώρας.

Η διημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 21-22 Φεβρουαρίου 2008  και θα λάβει χώρα στο κτήριο του ΥΠΕΠΘ στις 21 Φεβρουαρίου και στο εργαστήριο του  Ε.Κ.Φ.Ε. Nέας Φιλαδέλφειας στις 22 Φεβρουαρίου 2008.

Κατά την πρώτη ημέρα της διημερίδας θα συζητηθούν θέματα που άπτονται:

α) της ένταξης του πειράματος στη διδακτική διαδικασία και του ρόλου των Ε.Κ.Φ.Ε ως προς  αυτή.

β) του νομοθετικού πλαισίου λειτουργίας των Ε.Κ.Φ.Ε.

γ) της συνεργασίας των Ε.Κ.Φ.Ε. με άλλους εκπαιδευτικούς φορείς

Κατά τη δεύτερη ημέρα θα γίνει πρακτική εκπαίδευση των υπευθύνων Ε.Κ.Φ.Ε. στη χρήση των πειραματικών διατάξεων και την αξιοποίηση τους σε εργαστηριακές δραστηριότητες.

Στη διημερίδα θα συμμετάσχουν οι υπεύθυνοι των 78 Εργαστηριακών Κέντρων Φυσικών Επιστημών (Ε.Κ.Φ.Ε.) όλης της χώρας.

Η δαπάνη οδοιπορικών εξόδων και διαμονής, καθώς και η εκτός έδρας αποζημίωση των εκπαιδευτικών που θα συμμετάσχουν (μέχρι 4 ημέρες κατά περίπτωση)  θα βαρύνουν τον  ΚΑΕ 0711 του φορέα 182 των περιφερειακών υπηρεσιών. Οι μετακινήσεις μπορούν να γίνουν με οποιοδήποτε μεταφορικό μέσο, συμπεριλαμβανομένου και του αεροπλάνου. 

Οι  υπεύθυνοι  Ε.Κ.Φ.Ε. που  θα  παρακολουθήσουν   τη  διημερίδα καλούνται,  ως  τις   11-1-2008, να δηλώσουν συμμετοχή στις οικείες Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης κάποιου υπευθύνου  Ε.Κ.Φ.Ε., μπορεί ο ίδιος να προτείνει στην οικεία  Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης αντικαταστάτη του εκ των συνεργατών του Ε.Κ.Φ.Ε., τα έξοδα του οποίου θα βαρύνουν τον ανωτέρω φορέα.

Οι Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα πρέπει να στείλουν στο ΥΠΕΠΘ (Διεύθυνση ΣΕΠΕΔ, Τμήμα Στ΄ Μελετών, Ανδρέα Παπανδρέου 37, 151 80  Μαρούσι, fax 210-3443303, υπόψη κας Τσουράκη) τα ονόματα των εκπαιδευτικών που θα συμμετάσχουν στην ανωτέρω διημερίδα, μέχρι τις 17-1-2008, προκειμένου να εκδοθεί η σχετική απόφαση.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διεξαγωγή της διημερίδας οι ενδιαφερόμενοι μπορούν  να  απευθύνονται  στα   τηλέφωνα 210-3443303    Φ.  Τσιάμπα) 210-3443307 (Ε. Κωνσταντίνου)  210-3442226   (Ε. Τσουράκη).

 

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

πρέσβης ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΛΑΤΗΣ

Συνημμένα αρχεία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.