Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Home » Αναρτήσεις » Πρόταση για ενηµερωτική-επιµορφωτική συνάντηση Yπευθύνων ΕΚΦΕ

Πρόταση για ενηµερωτική-επιµορφωτική συνάντηση Yπευθύνων ΕΚΦΕ

ΠΡΟΣ: ΥΠΕΠΘ /ΔΙΕΦΕΣ, Μητροπόλεως 15, Αθήνα

ΚΟΙΝ.: ΥΠΕΠΘ /ΣΕΠΕΔ/ Γρ. Εργαστηρίων, Μητροπόλεως 15, Αθήνα

Θέµα: Πρόταση για ενηµερωτική-επιµορφωτική συνάντηση υπευθύνων ΕΚΦΕ

Ως γνωστό ολοκληρώθηκαν οι Διαγωνισµοί 1/2004 – 15/2004 της ΔΙΕΦΕΣ για τη συµπλήρωση του εξοπλισµού των εργαστηρίων φυσικών επιστηµών Ενιαίου Λυκείου και αναµένεται η σταδιακή παραλαβή των αντίστοιχων ειδών κατά τηντρέχουσα σχολική χρονιά. Το γεγονός αυτό, σε συνδυασµό µε τον τριπλασιασµό τωνυποχρεωτικών εργαστηριακών ασκήσεων λυκείου από εφέτος, καθιστά αναγκαίατόσο την ενηµέρωση των υπεύθυνων ΕΚΦΕ στη λειτουργία και χρήση των νέωνοργάνων και συσκευών που θα παραληφθούν όσο και την επικαιροποίηση καιδιεύρυνση των γνώσεών τους σε όργανα και συσκευές που από παλαιότερα έχουνπαραληφθεί, αλλά εισέτι δεν έχουν χρησιµοποιηθεί στο σχολικό εργαστήριο.

Για τους παραπάνω λόγους και δεδοµένου ότι η ανταλλαγή πείρας καιεµπειριών άµεσα συµβάλλει στην αναβάθµιση των επιστηµονικών και παιδαγωγικώνγνώσεων και ικανοτήτων, προτείνουµε τη διεξαγωγή ενηµερωτικής -επιµορφωτικήςσυνάντησης των υπεύθυνων ΕΚΦΕ µε ευθύνη και έξοδα της υπηρεσίας. Η συνάντηση αυτή καλό είναι να είναι 3µερη και µπορεί να γίνει στην Αθήνα (ή σε άλλη πρόσφορηπόλη). Το σωµατείο µας ΠΑΝΕΚΦΕ, ως πανελλήνια επιστηµονική οργάνωση τωνυπευθύνων ΕΚΦΕ, έχει τη δυνατότητα ως εταίρος και συνδιοργανωτής να συµβάλλειστην οργάνωση και διεξαγωγή της συνάντησης αυτής.

Ευελπιστούµε ότι θα υιοθετήσετε την πρότασή µας.

Για το Δ.Σ. της ΠΑΝΕΚΦΕ

Ο Πρόεδρος Ν. Παπασταµατίου, Φυσικός, Υπεύθυνος ΕΚΦΕ Οµόνοιας 

Η Γεν. Γραµµατεύς, Ε. Τσιτοπούλου, Φυσικός, Υπεύθυνη ΕΚΦΕ Αιγάλεω

Συνημμένα αρχεία:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.