Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Home » Αναρτήσεις » EOES 2023 – Προκήρυξη

EOES 2023 – Προκήρυξη

Ο Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός για συμμετοχή στη Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Πειραμάτων Φυσικών Επιστημών – EOES 2023 είναι ένας νέος θεσμός που υποστηρίζεται στην χώρα μας απο την ΠΑΝΕΚΦΕ και έρχεται να αντικαταστήσει τον παλαιότερο διαγωνισμό EUSO.

Στον διαγωνισμό συμμετέχουν μαθητές και μαθήτριες των Α’ και Β’ Τάξεων Λυκείου, οι οποίοι σε πρώτη φάση διαγωνίζονται τοπικά (με την ευθύνη των οικείων ΕΚΦΕ) σε πειραματικές διαδικασίες Φυσικής, Χημείας και Βιολογίας. Οι ομάδες που διακρίνονται, συμμετέχουν στον πανελλήνιο διαγωνισμό που διοργανώνει η ΠΑΝΕΚΦΕ (στην Βόρεια και Νότια Ελλάδα), από όπου και μπορούν να προκριθούν στη Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Φυσικών Επιστημών.

Όροι διαγωνισμού

Αποφάσεις Γενικής Συνέλευσης 13-01-23, σχετικά με την διεξαγωγή του Πανελληνιου Διαγωνισμού

Προκήρυξη

Έγκριση διαγωνισμού

Δελτίο Τύπου

Οι μαθητές που συμμετέχουν στον διαγωνισμό θα πρέπει να είναι εξοικειωμένοι με την χρήση των οργάνων και συσκευών που περιλαμβάνονται στον ακόλουθο κατάλογο:

Κατάλογος Οργάνων και συσκευών *

*Λόγω της αναβάθμισης της ιστοσελίδας της ΠΑΝΕΚΦΕ, οι σύνδεσμοι στο αρχείο των οργάνων και συσκευών, δεν λειτουργούν. Περιγραφή και οδηγίες χρήσης μπορείτε να βρείτε στην “Βιβλιοθήκη” της σελίδας της ΠΑΝΕΚΦΕ.


Στην σελίδα που αφορά τον παλαιότερο διαγωνισμό EUSO, μπορείτε να βρείτε θέματα που είχαν τεθεί σε προηγούμενους διαγωνισμούς πειραμάτων.