Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Home » Αναρτήσεις » Επιστημονική ημερίδα ΠΑΝΕΚΦΕ στην Πάτρα «Η πειραματική προσέγγιση των Φυσικών Επιστημών στην Ελλάδα: τα ΕΚΦΕ στο προσκήνιο»

Επιστημονική ημερίδα ΠΑΝΕΚΦΕ στην Πάτρα «Η πειραματική προσέγγιση των Φυσικών Επιστημών στην Ελλάδα: τα ΕΚΦΕ στο προσκήνιο»

Η Πανελλήνια Ένωση Υπευθύνων Εργαστηριακών Κέντρων Φυσικών Επιστημών (ΠΑΝΕΚΦΕ) δια των ΕΚΦΕ Δυτικής Ελλάδας (και Πελοποννήσου) σε συνεργασία με τους/τις εκπαιδευτικούς Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης -ειδικότητας ΠΕ04- των σχολικών μονάδων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, διοργανώνει ημερίδα με θέμα :

«Η πειραματική προσέγγιση των Φυσικών Επιστημών στην Ελλάδα: τα ΕΚΦΕ στο προσκήνιο»

   Η ημερίδα τελεί υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας και θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 26 Ιουνίου 2012 στην Εστία Επιστημών Πάτρας (Οδός Αγίας Παρασκευής, Πλατάνι Ρίου, ΤΚ. 265 04 Πάτρα) από τις 9:30 έως 15:30.

Την έναρξη των εργασιών της ημερίδας θα πραγματοποιήσει ο Περιφερειακός Δ/ντής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας κος Παναγιωτόπουλος Γεώργιος. Κατά τη διάρκεια της ημερίδας θα παρουσιαστούν πειραματικές-διδακτικές προσεγγίσεις γνωστικών αντικειμένων σε επιλεγμένες θεματικές ενότητες της Φυσικής, της Χημείας και της Βιολογίας από τα ΕΚΦΕ Δυτικής Ελλάδας και Πελοποννήσου καθώς και από συνεργαζόμενους εκπαιδευτικούς. Προσκεκλημένοι ομιλητές θα είναι οι κκ.:

  • Πιερρή Ευγενία, Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας
  • Καμπούρης Κώστας, Πρόεδρος της ΠΑΝΕΚΦΕ
  • Βιτωράτος Βαγγέλης, Καθηγητής του Φυσικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Πατρών
  • Σιτές Γιάννης, πρώην Υπεύθυνος ΕΚΦΕ Σπάρτης

Συντονιστής της εν λόγω ημερίδας είναι ο υπεύθυνος του ΕΚΦΕ Αιγίου κος Ζησιμόπουλος Γεώργιος, ενώ θα συμμετάσχουν, επίσης, ως συντονιστές των διαλόγων που θα διεξαχθούν οι κκ.:

  • Φιλιππάκης Θεόδωρος, Υπεύθυνος ΕΚΦΕ Πατρών
  • Χατζηκωντή Όλγα, Σχολική Σύμβουλος ΠΕ04
  • Σινιγάλιας Παύλος, Σχολικός Σύμβουλος ΠΕ04
  • Σκλαβενίτη Σπυριδούλα, Σχολική Σύμβουλος ΠΕ04

Με τιμή

 

Για το Δ.Σ. της ΠΑΝΕΚΦΕ

Ο Πρόεδρος

Κ. Καμπούρης
Φυσικός M.Sc.- MEd
Υπ. ΕΚΦΕ Χαλανδρίου

Ο Γενικός Γραμματέας

Γ. Τουντουλίδης
Φυσικός M.Sc.
Υπ. ΕΚΦΕ Πειραιά- Νίκαιας

Συνημμένα αρχεία:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.