Παρατηρήσεις σχετικά με την αποζημίωση εξόδων μετακίνησης:

 1. Το μέγιστο ποσό αποζημίωσης έχει οριστεί στα 100 ευρώ και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να είναι μεγαλύτερο.
 2. Για όσους δηλώσουν ότι μετακινήθηκαν με το αυτοκίνητό τους, θα αποζημιωθούν με 0,12 ευρώ/χλμ από την έδρα του ΕΚΦΕ τους χωρίς να χρειαστεί να υποβάλλουν παραστατικά. Εάν στην μετακίνηση με αυτοκίνητο υπάρξουν έξοδα διοδίων ή φέρρυ μποτ θα πρέπει να υποβληθούν οι σχετικές αποδείξεις και η αποζημίωση θα είναι ΕΠΙΠΛΕΟΝ της χιλιομετρικής απόστασης. 
 3. Για την υποβολή των αρχείων:
  1. Σκανάρετε ή φωτογραφήστε με κινητό τηλέφωνο τα παραστατικά. Όλοι οι τύποι αρχείων είναι αποδεκτοί από τη φόρμα.
  2. Τοποθετήστε όλα τα αρχεία των παραστατικών στον ίδιο φάκελο (π.χ. Επιφάνεια εργασίας). 
  3. Μετονομάστε τα αρχεία ώστε να είναι της μορφής, όνομα ΕΚΦΕ με λατινικούς χαρακτήρες και αύξων αριθμός παραστατικού π.χ. ekfe-2o-irakleiou-parastatiko-1.jpg.  Το μέγεθος του συνόλου των αρχείων δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 5ΜΒ.
  4. Στη φόρμα υποβολής, πατήστε το κουμπί "Επιλογή αρχείων" ή "Choose files" (ανάλογα τη γλώσσα εγκατάστασης των Windows). Θα εμφανιστεί το παράθυρο επιλογής αρχείων.
  5. Πλοηγηθήτε στο φάκελο που τοποθετήσατε τα αρχεία.
  6. Κρατώντας πατημένο το πλήκτρο Ctrl και πατώντας με το ποντίκι διαδοχικά πάνω στο όνομα κάθε αρχείου, επιλέξτε όλα τα αρχεία. Τα ονόματα των αρχείων που έχετε επιλέξει θα τονιστούν με μπλε φόντο.
  7. Στο παράθυρο επιλογής αρχείων, πατήστε κάτω δεξιά το κουμπί "Άνοιγμα" ή "Open". Τα αρχεία τώρα έχουν επιλεγεί για μεταφόρτωση. Για να το επιβεβαιώσετε, ελέγξτε εάν δίπλα από το κουμπί "Επιλογή αρχείων" ή "Choose files" εμφανίζεται το πλήθος των αρχείων π.χ. "4 αρχεία".
  8.  Αφού συμπληρώσετε και τα υπόλοιπα στοιχεία της φόρμας, πατήσετε το πλήκτρο "Υποβολή". Ανάλογα με το μέγεθος των αρχείων και την ταχύτητα σύνδεσής σας, η διαδικασία μεταφόρτωσης μπορεί να διαρκέσει μέχρι και δύο λεπτά. Μην κλείνετε το παράθυρο του φυλλομετρητή σας μέχρι να εμφανιστεί το μήνυμα επιτυχούς υποβολής.

 

ΦΟΡΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ

Euros
Cents

6. Στοιχεία τραπεζικού λογαριασμού για κατάθεση ποσού (κατά προτίμηση ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ)

CERN Education

cern education logoΟ δικτυακός τόπος του CERN education προσφέρει πληροφορίες σχετικά με προγράμματα εκπαιδευτικών και εκπαιδευτικό υλικό για τα σχολεία. Δείτε περισσότερα...

Masterclasses

masterclasses logoΚάθε χρόνο, 10.000 μαθητές λυκείων σε 40 χώρες επισκέπτονται ένα από τα περίπου 200 πανεπιστήμια ή ερευνητικά κέντρα, προκειμένου να διαλευκάνουν τα μυστήρια της σωματιδιακής φυσικής. Πληροφορίες στη Διεθνή Ομάδα Εκλαΐκευσης Φυσικής Σωματιδίων και την Ελληνική Ομάδα Εκλαΐκευσης Φυσικής Σωματιδίων.

Hydrobot

hydrobot logoΤο Ίδρυμα Ευγενίδου, σε συνεργασία με το εργαστήριο Sea Grant του Τεχνολογικού Ινστιτούτου Μασαχουσέτης (MIT), φέρνει στην Ελλάδα το Hydrobot, ένα πρόγραμμα θαλάσσιας ρομποτικής. Δείτε περισσότερα...

Science on Stage

science on stage logoΟι Φυσικές Επιστήμες στο Προσκήνιο - Ευρώπη" (Science on Stage - Europe) είναι ένα Ευρωπαϊκό πρόγραμμα με σκοπό την προώθηση των φυσικών επιστημών στο ευρύ κοινό. Πληροφορίες στην Ευρωπαϊκή πλατφόρμα καθώς και στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Συντονιστικής Επιτροπής του προγράμματος.

Science in School

science in school logoΤο Science in School έχει ως στόχο να προωθήσει τη διδασκαλία των φυσικών επιστημών με την ενθάρρυνση της επικοινωνίας μεταξύ των εκπαιδευτικών, των επιστημόνων, και όλους όσους εμπλέκονται στην εκπαίδευση των φυσικών επιστημών στην Ευρώπη. Δείτε περισσότερα...

ESA Education

esa education logoΗ Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Διαστήματος (European Space Agency) παράγει πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό για την εισαγωγή των εννοιών της διαστημικής τεχνολογίας στα σχολεία. Δείτε περισσότερα...

JSN Boot template designed by JoomlaShine.com