Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Home » Αναρτήσεις » Απολογισμός συμμετοχής ΠΑΝΕΚΦΕ στο 17ο Συνέδριο της ΕΕΦ

Απολογισμός συμμετοχής ΠΑΝΕΚΦΕ στο 17ο Συνέδριο της ΕΕΦ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Κυριακή που μας πέρασε έληξαν οι εργασίες του 17ου Συνεδρίου της Ε.Ε.Φ που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Οι εντυπώσεις μας για το συνέδριο ήταν θετικές αφού:

  1. Ήταν κατά γενική ομολογία το καλύτερα οργανωμένο συνέδριο των τελευταίων ετών
  2. Οι χώροι του συνεδρίου ήταν αξιοπρεπέστατοι και οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου πρόθυμοι για όλα
  3. Η τοπική επιτροπή καθώς και οι εθελοντές δώσανε τη ψυχή τους
  4. Οι εργασίες που παρουσιάστηκαν ήταν σε αρκετά υψηλό επίπεδο και οι εισηγήσεις των προσκεκλημένων ομιλητών αρκετά ενδιαφέρουσες.

Αρνητική ήταν η μικρή συμμετοχή καθηγητών εν’ ενεργεία και υπευθύνων Ε.Κ.Φ.Ε

Η ΠΑΝΕΚΦΕ πραγματοποίησε μία δική της τρίωρη συνεδρία την Παρασκευή  στην οποία γίνανε 9 ενδιαφέρουσες εισηγήσεις. Υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση από ένα πολυπληθές ακροατήριο. Στην είσοδο του συνεδρίου κατά τη διάρκεια όλου του συνεδρίου υπήρχαν κατασκευές του συναδέλφου Ηλία Καλογήρου οι οποίες είχαν σχέση με την τέχνη και τη Φυσική. Το Σάββατο όλη σχεδόν την ημέρα παρουσιάστηκαν πειράματα από τους Γάτσιο, Καλογήρου, Μουρούζη και Παναγιωτίδη στην είσοδο του συνεδρίου. Το Σάββατο επίσης έγινε παρουσίαση από τον συνάδελφο Παπαδάκη σχετικά με τα 10 πιο όμορφα πειράματα της Φυσικής. Γενικά μπορούμε να πούμε ότι η δράση της ΠΑΝΕΚΦΕ άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις στους συνέδρους. 

Μουρούζης Παναγιώτης
Αντιπρόεδρος ΠΑΝΕΚΦΕ
Υπ. ΕΚΦΕ Κέρκυρας

Συνημμένα αρχεία:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.