Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι.

Όπως γνωρίζετε, ο εκλεκτός συνάδελφος και ταμίας της ΠΑΝΕΚΦΕ, Χριστόφορος Στογιάννος συνταξιοδοτήθηκε.
Ως β' αναπληρωματικό μέλος, από την 1η Σεπτεμβρίου 2020, ανέλαβα τα καθήκοντα του νέου ταμία της ΠΑΝΕΚΦΕ.
Στις δύσκολες περιόδους που διανύουμε, είναι επιτακτική ανάγκη να ενώσουμε τις δυνάμεις μας  μέσα από ένα δυνατό και πολυμελή σύλλογο.
Με την ευκαιρία αυτής της επικοινωνίας μας, θα ήθελα να σας υπενθυμίσω να καταβάλετε την ετήσια συνδρομή των 25Ε, με κατάθεση στον παρακάτω νέο λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας:
Χρήστος Γεωργόπουλος
IBAN GR3901105380000053800458886

Στη αιτιολόγηση κατάθεσης παρακαλώ να αναφέρετε το ονοματεπώνυμό σας και το ΕΚΦΕ του οποίου έχετε την ευθύνη.
(τυχόν έξοδα κατάθεσης βαρύνουν τον καταθέτη)

Με εκτίμηση

ο ταμίας της ΠΑΝΕΚΦΕ

Χρήστος Γεωργόπουλος
Φυσικός MSc
2108540029
6972313600
Υπ. ΕΚΦΕ Αγ. Αναργύρων
http://ekfeaa.mysch.gr

 

Διευκρινήσεις:

  1. Οι συνδρομές στο σωματείο μας γίνονται ανά σχολικό έτος και όχι ημερολογιακό ώστε να συμπίπτει με τη θητεία στα ΕΚΦΕ.
  2. Όποιοι συνάδελφοι καταθέτουν τη συνδρομή τους, παρακαλούνται να στείλουν το παραστατικό κατάθεσης με email στο  προκειμένου να ενημερωθεί το βιβλίο εσόδων – εξόδων του σωματείου μας.

CERN Education

cern education logoΟ δικτυακός τόπος του CERN education προσφέρει πληροφορίες σχετικά με προγράμματα εκπαιδευτικών και εκπαιδευτικό υλικό για τα σχολεία. Δείτε περισσότερα...

Masterclasses

masterclasses logoΚάθε χρόνο, 10.000 μαθητές λυκείων σε 40 χώρες επισκέπτονται ένα από τα περίπου 200 πανεπιστήμια ή ερευνητικά κέντρα, προκειμένου να διαλευκάνουν τα μυστήρια της σωματιδιακής φυσικής. Πληροφορίες στη Διεθνή Ομάδα Εκλαΐκευσης Φυσικής Σωματιδίων και την Ελληνική Ομάδα Εκλαΐκευσης Φυσικής Σωματιδίων.

Hydrobot

hydrobot logoΤο Ίδρυμα Ευγενίδου, σε συνεργασία με το εργαστήριο Sea Grant του Τεχνολογικού Ινστιτούτου Μασαχουσέτης (MIT), φέρνει στην Ελλάδα το Hydrobot, ένα πρόγραμμα θαλάσσιας ρομποτικής. Δείτε περισσότερα...

Science on Stage

science on stage logoΟι Φυσικές Επιστήμες στο Προσκήνιο - Ευρώπη" (Science on Stage - Europe) είναι ένα Ευρωπαϊκό πρόγραμμα με σκοπό την προώθηση των φυσικών επιστημών στο ευρύ κοινό. Πληροφορίες στην Ευρωπαϊκή πλατφόρμα καθώς και στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Συντονιστικής Επιτροπής του προγράμματος.

Science in School

science in school logoΤο Science in School έχει ως στόχο να προωθήσει τη διδασκαλία των φυσικών επιστημών με την ενθάρρυνση της επικοινωνίας μεταξύ των εκπαιδευτικών, των επιστημόνων, και όλους όσους εμπλέκονται στην εκπαίδευση των φυσικών επιστημών στην Ευρώπη. Δείτε περισσότερα...

ESA Education

esa education logoΗ Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Διαστήματος (European Space Agency) παράγει πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό για την εισαγωγή των εννοιών της διαστημικής τεχνολογίας στα σχολεία. Δείτε περισσότερα...

JSN Boot template designed by JoomlaShine.com