Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Home » Αναρτήσεις » Φόρμα για αποζημίωση εξόδων μετακίνησης για τη διημερίδα ΠΑΝΕΚΦΕ (6 & 7 Ιουλίου 2017)

Φόρμα για αποζημίωση εξόδων μετακίνησης για τη διημερίδα ΠΑΝΕΚΦΕ (6 & 7 Ιουλίου 2017)

{slider title=”Παρατηρήσεις σχετικά με την αποζημίωση εξόδων μετακίνησης:” open=”false” alias=”paratiriseis” class=”icon”}

  1. Το μέγιστο ποσό αποζημίωσης έχει οριστεί στα 100 ευρώ και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να είναι μεγαλύτερο.
  2. Για όσους δηλώσουν ότι μετακινήθηκαν με το αυτοκίνητό τους, θα αποζημιωθούν με 0,12 ευρώ/χλμ από την έδρα του ΕΚΦΕ τους χωρίς να χρειαστεί να υποβάλλουν παραστατικά. Εάν στην μετακίνηση με αυτοκίνητο υπάρξουν έξοδα διοδίων ή φέρρυ μποτ θα πρέπει να υποβληθούν οι σχετικές αποδείξεις και η αποζημίωση θα είναι ΕΠΙΠΛΕΟΝ της χιλιομετρικής απόστασης. 
  3. Για την υποβολή των αρχείων:
    1. Σκανάρετε ή φωτογραφήστε με κινητό τηλέφωνο τα παραστατικά. Όλοι οι τύποι αρχείων είναι αποδεκτοί από τη φόρμα.
    2. Τοποθετήστε όλα τα αρχεία των παραστατικών στον ίδιο φάκελο (π.χ. Επιφάνεια εργασίας). 
    3. Μετονομάστε τα αρχεία ώστε να είναι της μορφής, όνομα ΕΚΦΕ με λατινικούς χαρακτήρες και αύξων αριθμός παραστατικού π.χ. ekfe-2o-irakleiou-parastatiko-1.jpg.  Το μέγεθος του συνόλου των αρχείων δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 5ΜΒ.
    4. Στη φόρμα υποβολής, πατήστε το κουμπί “Επιλογή αρχείων” ή “Choose files” (ανάλογα τη γλώσσα εγκατάστασης των Windows). Θα εμφανιστεί το παράθυρο επιλογής αρχείων.
    5. Πλοηγηθήτε στο φάκελο που τοποθετήσατε τα αρχεία.
    6. Κρατώντας πατημένο το πλήκτρο Ctrl και πατώντας με το ποντίκι διαδοχικά πάνω στο όνομα κάθε αρχείου, επιλέξτε όλα τα αρχεία. Τα ονόματα των αρχείων που έχετε επιλέξει θα τονιστούν με μπλε φόντο.
    7. Στο παράθυρο επιλογής αρχείων, πατήστε κάτω δεξιά το κουμπί “Άνοιγμα” ή “Open”. Τα αρχεία τώρα έχουν επιλεγεί για μεταφόρτωση. Για να το επιβεβαιώσετε, ελέγξτε εάν δίπλα από το κουμπί “Επιλογή αρχείων” ή “Choose files” εμφανίζεται το πλήθος των αρχείων π.χ. “4 αρχεία”.
    8.  Αφού συμπληρώσετε και τα υπόλοιπα στοιχεία της φόρμας, πατήσετε το πλήκτρο “Υποβολή”. Ανάλογα με το μέγεθος των αρχείων και την ταχύτητα σύνδεσής σας, η διαδικασία μεταφόρτωσης μπορεί να διαρκέσει μέχρι και δύο λεπτά. Μην κλείνετε το παράθυρο του φυλλομετρητή σας μέχρι να εμφανιστεί το μήνυμα επιτυχούς υποβολής.

{/sliders}

 

ΦΟΡΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ

{uniform form=2/}

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.