Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Home » Αναρτήσεις » Ερωτηματολόγιο για εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής Υπευθύνων (ή Συνεργατών) ΕΚΦΕ στο 16ο Πανελλήνιο Συνέδριο Φυσικής

Ερωτηματολόγιο για εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής Υπευθύνων (ή Συνεργατών) ΕΚΦΕ στο 16ο Πανελλήνιο Συνέδριο Φυσικής

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Tο 16ο Πανελλήνιο Συνέδριο Φυσικής με αντικείμενο: “Σύγχρονη Φυσική: Έρευνα-Τεχνολογία -Καινοτομία-Εκπαίδευση” θα γίνει στις 17 με 20 Μαρτίου 2016 στην Αίγινα και συνδιοργανώνεται από την Ένωση Ελλήνων Φυσικών, το Δήμο Αίγινας, την Περιφέρεια Αττικής και τη Δ/νση Δ/θμιας Εκπαίδευσης Πειραιά. Περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα http://eef.gr/sinedria.html. Παράλληλα με το συνέδριο θα υλοποιηθεί και η εκδήλωση “Η Φυσική μαγεύει” για αριστούχους μαθητές Β΄και Γ΄Γυμνασίου και Α’, Β΄ και Γ΄Λυκείου.
 
Στα πλαίσια του συνεδρίου, η ΕΕΦ απεύθυνε στο σωματείο μας πρόσκληση συνεργασίας σε δύο άξονες:
  1. Συμμετοχή των Υπευθύνων ή Συνεργατών ΕΚΦΕ στη ειδική συνεδρία ΠΑΝΕΚΦΕ που θα γίνει το Σαββάτο 19 Μαρτίου 2016, ώρες 17:00 – 19:00, χωρίς κόστος συμμετοχής για τα μέλη της ΠΑΝΕΚΦΕ, που θα περιλαμβάνει συνεδρίες που απευθύνονται σε εκπαιδευτικούς.
  2. Συμμετοχή των Υπευθύνων ή Συνεργατών ΕΚΦΕ για επίδειξη πειραμάτων στους μαθητές στα πλαίσια της εκδήλωσης “Η Φυσική μαγεύει”. Η επίδειξη πειραμάτων μπορεί να γίνει είτε με τη μορφή επίδειξης σε πάγκο κατά τη διάρκεια του διαλείμματος (Σαββάτο 19 Μαρτίου ή την Κυριακή 20 Μαρτίου 2016, ώρες 12:00 – 14:00) είτε με τη μορφή εισήγησης σε αμφιθέατρο με τη χρήση powerpoint και με ένταξη στο πρόγραμμα εισηγήσεων. 

    Για πέντε άτομα από αυτούς που θα δηλώσουν να κάνουν επίδειξη πειραμάτων, η ΕΕΦ χορηγεί δωρεάν διαμονή το Σάββατο και Κυριακή 19 και 20 Μαρτίου 2016 στην Αίγινα. Εάν οι ενδιαφερόμενοι είναι περισσότεροι τότε θα γίνει κλήρωση με μία συμμετοχή από κάθε ΕΚΦΕ.

Οι ενδιαφερόμενοι, παρακαλώ να συμπληρώσουν τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος, που βρίσκεται στον παρακάτω σύνδεσμο, μέχρι την Πέμπτη 14-1-2016 στις 12:00 το μεσημέρι

http://goo.gl/forms/0x3H3AiTY4

Εκ μέρους του ΔΣ,

Βασίλης Γαργανουράκης
Πρόεδρος ΔΣ ΠΑΝΕΚΦΕ
Υπεύθυνος 2ου ΕΚΦΕ Ηρακλείου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.