Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Home » Αναρτήσεις » Αποφάσεις 9ης Συνεδρίασης ΔΣ ΠΑΝΕΚΦΕ που έγινε στις 7-6-2016

Αποφάσεις 9ης Συνεδρίασης ΔΣ ΠΑΝΕΚΦΕ που έγινε στις 7-6-2016

Σήμερα Τρίτη 7/6/2016 και ώρα 21.00, συνήλθαν τα μέλη  του ΔΣ της ΠΑΝΕΚΦΕ σε τακτική διαδικτυακή συνεδρίαση (μέσω skype). Συμμετείχαν οι:

Βασίλης Γαργανουράκης Πρόεδρος 
Θοδωρής Πιερράτος Αντιπρόεδρος  
Μαρία Τσακίρη Γραμματέας
Δημήτρης Τριανταφύλλου Ταμίας
Αναστασία Γκιγκούδη Μέλος
Στέφανος Ντούλας Αναπλ. Μέλος

Συζητήθηκαν τα παρακάτω θέματα και λήφθηκαν οι αντίστοιχες αποφάσεις:

  1. Συζητήθηκε το θέμα της τροποποίησης που έγινε στο μέρος Β΄ της «Έκθεσης ΥΣΕΦΕ» μετά από αντιδράσεις κάποιων μελών του σωματείου. Παρατέθηκαν πάλι τα επιχειρήματα που οδήγησαν τα μέλη του ΔΣ στη λήψη της συγκεκριμένης απόφασης, συμπεριλαμβανομένου και του νέου μέλους του ΔΣ Αναστασίας Γκιγκούδη. Οι θέσεις των μελών παρέμειναν οι ίδιες (όλοι υπερ εκτός του Δημ. Τριανταφύλου). Αποφασίστηκε να συνταχθεί και να σταλεί στα μέλη του σωματείου απαντητικό κείμενο στο οποίο να περιγράφεται το σκεπτικό της απόφασης των μελών του ΔΣ που υπερψήφισαν την απόφαση.
  2. Σχετικά με τους Τοπικούς και Πανελλήνιους διαγωνισμούς EUSO 2017 συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν:
    α) Οι ημερομηνίες διεξαγωγής να είναι για τους τοπικούς η 10/12/2016 και για τους πανελλήνιους η 28/1/2017.
    β) Μετά την επιβεβαίωση της Τζένης Τσιτοπούλου ότι δεν επιθυμεί να αναλάβει τη διοργάνωση του πανελλήνιου διαγωνισμού της Νότιας Ελλάδας, αποφασίστηκε με τη σύμφωνη γνώμη του Στέφανου Ντούλα, Υπ. ΕΚΦΕ Αγ. Αναργύρων, ο πανελλήνιος διαγωνισμός της Νότιας Ελλάδας να γίνει στο ΕΚΦΕ Αγ. Αναργύρων.
    γ) Αποφασίστηκε να γίνει προσπάθεια από την επιστημονική επιτροπή ώστε τα θέματα στα τρία αντικείμενα να έχουν κοινή θεματική ενότητα στα πρότυπα της Ευρωπαϊκής Ολυμπιάδας EUSO.
    δ) Ο Στέφανος Ντούλας και η Μαρία Τσακίρη ανέλαβαν να συγκροτήσουν τις οργανωτικές και επιστημονικές επιτροπές για τους διαγωνισμούς της Νότιας και της Βόρειας Ελλάδας αντίστοιχα.
    ε) Επίσης συζητήθηκε πόσες ομάδες ανά ΕΚΦΕ θα προκρίνονται για συμμετοχή στον Πανελλήνιο και αποφασίστηκε ο τρόπος υπολογισμού να παραμείνει όπως περιγράφεται στην περσινή προκήρυξη του διαγωνισμού (§ 4 & 5).
    στ) Θα συνταχθεί και θα σταλεί σύντομα το σχετικό έγγραφο στο Υπουργείο.
    ζ) Αποφασίστηκε ότι θα ανακοινωθεί έγκαιρα (μέσα στο Σεπτέμβριο) στους συναδέλφους ότι δεν θα μπορούν να συμμετέχουν στους πανελλήνιους διαγωνισμούς ομάδες από τα ΕΚΦΕ των οποίων οι υπεύθυνοι δεν είναι ταμιακά εντάξει με το σωματείο για το σχ. έτος 2015-16.

Μετά από τη λήψη των παραπάνω αποφάσεων ο Πρόεδρος κήρυξε τη λήξη της συνεδρίασης.

Για το Δ.Σ. της ΠΑΝΕΚΦΕ

Ο Πρόεδρος

Βασίλης Γαργανουράκης
Φυσικός M.Sc.
Υπ. 2ου Ε.Κ.Φ.Ε. Ηρακλείου

Η Γραμματέας 

Μαρία Τσακίρη
Φυσικός DEA
Υπεύθυνη ΕΚΦΕ Κέντρου
(Ανατ. Θεσ/κης)

Συνημμένα αρχεία:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.