Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Home » Αναρτήσεις » Συνδρομές μελών ΠΑΝΕΚΦΕ σχ. έτος 2015-2016

Συνδρομές μελών ΠΑΝΕΚΦΕ σχ. έτος 2015-2016

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Επειδή η κάλυψη των λειτουργικών εξόδων της ΠΑΝΕΚΦΕ – όπως η διοργάνωση των Πανελλήνιων διαγωνισμών EUSO – γίνεται αποκλειστικά από τις ετήσιες συνδρομές των μελών του σωματείου, είναι απαραίτητο να ξεκινήσει η κατάθεση του ποσού των 25 Ευρώ, ως συνδρομή μέλους, για το σχολικό έτος 2015-2016, με στόχο να  έχει συγκεντρωθεί το ποσό που θα καλύψει τα έξοδα της EUSO εγκαίρως.

Παρότι η οικονομική κατάσταση όλων των εκπαιδευτικών, έχει επιδεινωθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι το ποσό της ετήσιας συνδρομής αξιοποιείται κατά κύριο λόγο σε δραστηριότητες και εκδηλώσεις – όπως οι μαθητικοί διαγωνισμοί- που αναδεικνύουν συνολικά το έργο των ΕΚΦΕ, καταξιώνοντας τα ταυτόχρονα στην συνείδηση μαθητών και συναδέλφων.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Λόγω σύστασης νέου ΔΣ, τα στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού της ΠΑΝΕΚΦΕ στον οποίο γίνονται οι καταθέσεις των συνδρομών των μελών, έχουν αλλάξει και είναι: 

Αρ. Λογ. 157/001464-81 (Απλό Ταμιευτήριο της Εθνικής Τράπεζας) 

και ως δικαιούχοι εμφανίζονται κατά σειρά ο πρόεδρος και ο ταμίας του νέου ΔΣ: Γαργανουράκης Βασίλειος και Τριανταφύλλου Δημήτριος

Συνιστάται η προσοχή σε όσους χρησιμοποιούν υπηρεσίες Internet banking, καθώς όλες οι άλλες τράπεζες πλην της Εθνικής, χρεώνουν από 2 έως 5 ευρώ την συναλλαγή, με αποτέλεσμα στο ταμείο μας να πιστώνονται λιγότερα χρήματα από αυτά της κατάθεσης. Ενδεικτικά αναφέρω την περίπτωση συναδέλφου, όπου από τα 25 ευρώ που κατέθεσε μέσω υπηρεσίας Internet banking της τράπεζας Eurobank, τα 21 Ευρώ πιστώθηκαν στο ταμείο της ΠΑΝΕΚΦΕ και τα υπόλοιπα 4 κατέληξαν στην Eurobank ως προμήθεια επι της συναλλαγής.

Τέλος οι συνάδελφοι/ισσες που θα καταθέσουν την συνδρομή τους, θα πρέπει να στείλουν το παραστατικό κατάθεσης είτε στο mail@2ekfe-anatol.att.sch.gr εάν πρόκειται για ψηφιακό αρχείο είτε στο FAX 210-2460185 (ΕΚΦΕ Αχαρνών) προκειμένου να ενημερωθεί το βιβλίο εσόδων – εξόδων του σωματείου μας.

Η 1η σελίδα του βιβλιαρίου, με τα στοιχεία του λογ/μού επισυνάπτεται, προς διευκόλυνσή σας

Συναδελφικά,

Τριανταφύλλου Δημήτρης,
Υπ. ΕΚΦΕ Αχαρνών, Ταμίας ΠΑΝΕΚΦΕ
Τηλ. Επικ. 6973618748, 210-2460185

Συνημμένα αρχεία:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.