Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Home » Αναρτήσεις » Αποφάσεις Συνεδρίασης ΔΣ ΠΑΝΕΚΦΕ που έγινε στις 5-6-2008

Αποφάσεις Συνεδρίασης ΔΣ ΠΑΝΕΚΦΕ που έγινε στις 5-6-2008

Την Πέμπτη 5/6/2008 πραγματοποιήθηκε στο ΕΚΦΕ Αμπελοκήπων η ενημερωτική συνάντηση του ΠΑΝΕΚΦΕ. Μετά την ενημερωτική συνάντηση πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση του Δ.Σ. και αποφασίστηκαν τα εξής:

  1. Με αφορμή τα νέα βιβλίο Φυσικής της Γ Γυμνασίου(Μαθητή-Εργαστηριακό οδηγό-Βιβλίο καθηγητή) να πραγματοποιηθεί ημερίδα του ΠΑΝΕΚΦΕ για τη Διδακτική της Φυσικής στο Γυμνάσιο, στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών(ΕΙΕ) το Σάββατο 13/9/2008. Στην Ημερίδα :
    1. να παρουσιαστούν τα νέα βιβλία από τη συγγραφική ομάδα , το νέο λογισμικό από εκπρόσωπο της ομάδας του CD και το Αναλυτικό Πρόγραμμα από τον Σύμβουλο του Π.Ι. Γιώργο Παλιό. Θα κληθεί να μιλήσει η ΕΕΦ καθώς και ένας Πανεπιστημιακός για θέματα Διδακτικής Φυσικής στο Γυμνάσιο.
    2. να παρουσιαστούν από τα ΕΚΦΕ οι εργαστηριακές ασκήσεις του νέου εργαστηριακού οδηγού       καθώς και πειραματικές δραστηριότητες που σχετίζονται με την ύλη της Γ΄ Γυμνασίου.
    3. να κληθούν εταιρείες να παρουσιάσουν εργαστηριακές διατάξεις και συσκευές που χρειάζονται για την διεξαγωγή των εργαστηριακών ασκήσεων.
  2. Για την Διοργάνωση της ημερίδας ορίστηκε Οργανωτική Επιτροπή από τους Τσιτοπούλου Τζένη, Δέδε Χρήστο, Χριστακόπουλο Γιάννη και Γάτσιο Γιάννη
  3. Να σταλεί πρόσκληση στα ΕΚΦΕ για την συμμετοχή τους στην διαδικασία επιλογής των δύο τριμελών ομάδων μαθητών στην Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Επιστημών(EUSO 2009) μετά από διοργάνωση αρχικά τοπικών μαθητικών Διαγωνισμών και σε δεύτερο στάδιο Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού
  4. Για την Διαδικασία των Διαγωνισμών, ορίστηκε Οργανωτική επιτροπή . Στην Οργανωτική επιτροπή συμμετέχουν οι Καμπούρης Κώστας, Κατσιγιάννης Γιώργος, Χαλκιόπουλος Γιώργος, Χριστακόπουλος Γιάννης και Γάτσιος Γιάννης.
  5. Να προχωρήσει η διαδικασία για την έκδοση ΑΦΜ του σωματίου μας.

Από το Δ.Σ.

Κώστας Καμπούρης

Γεν. Γραμματέας ΠΑΝΕΚΦΕ

Συνημμένα αρχεία:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.