Πανελλήνιος διαγωνισμός Βόρειας Ελλάδας (Θεσσαλονίκη)

Αγαπητοί συνάδελφοι ΥπΕΚΦΕ, καλημέρα και καλή χρονιά!

Σας επισυνάπτω το πρόγραμμα που θα ακολουθήσουμε την ημέρα του διαγωνισμού του Πανελλήνιου Διαγωνισμού EUSO 2018 που θα πραγματοποιηθεί το σαββατοκύριακο 27-28/1/2018 στη Θεσσαλονίκη. Το πρόγραμμα της τελετής βράβευσης θα σας το στείλω σε νεώτερο mail.

Οι μαθητές/τριες πρέπει να έχουν μαζί τους: στυλό, μολύβι, ξύστρα, γομολάστιχα, κομπιουτεράκι και ρολόι (ως χρονόμετρο). Όσες μαθητικές ομάδες διαθέτουν λευκές ποδιές εργαστηρίου καλό θα είναι να τις φέρουν (ή δανείστε τους εσείς από το ΕΚΦΕ σας, αν έχετε τη δυνατότητα). Καλό θα είναι οι ποδιές να μην έχουν διακριτικά της προέλευσης της ομάδας.

Παρακαλώ προωθείστε άμεσα τις πληροφορίες αυτές στα σχολεία του ΕΚΦΕ σας που θα συμμετάσχουν στον Διαγωνισμό.

Στη διάθεσή σας για όποια διευκρίνιση χρειάζεστε. 

--
Μαρία Τσακίρη
Φυσικός, DEA
Υπεύθυνη ΕΚΦΕ Κέντρου
ΔΔΕ Ανατ. Θεσ/κης
Τηλ. 2310 488471

Συνημμένα αρχεία:

Πανελλήνιος διαγωνισμός Νότιας Ελλάδας (Αθήνα)

Από το Ίδρυμα Ευγενίδου μας ενημέρωσαν ότι την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018 για λόγους ασφαλείας, η κεντρική είσοδος για την Εκδήλωσή σας, θα είναι από Πεντέλης 11 (είσοδος Πλανηταρίου) αντί της εισόδου της Συγγρού.

Οι μαθητές/τριες πρέπει να έχουν μαζί τους: στυλό, μολύβι, ξύστρα, γομολάστιχα, χάρακα 50cm, κομπιουτεράκι και ρολόι (ως χρονόμετρο). Όσες μαθητικές ομάδες διαθέτουν λευκές ποδιές εργαστηρίου καλό θα είναι να τις φέρουν (ή δανείστε τους εσείς από το ΕΚΦΕ σας, αν έχετε τη δυνατότητα). Καλό θα είναι οι ποδιές να μην έχουν διακριτικά της προέλευσης της ομάδας.

Στη διάθεσή σας για όποια διευκρίνιση χρειάζεστε. 

---
Στέφανος Ντούλας,
Χημικός, Υπ. ΕΚΦΕ. Αγ. Αναργύρων

Συνημμένα αρχεία:

Με την ευγενική χορηγία των:

CERN Education

cern education logoΟ δικτυακός τόπος του CERN education προσφέρει πληροφορίες σχετικά με προγράμματα εκπαιδευτικών και εκπαιδευτικό υλικό για τα σχολεία. Δείτε περισσότερα...

Masterclasses

masterclasses logoΚάθε χρόνο, 10.000 μαθητές λυκείων σε 40 χώρες επισκέπτονται ένα από τα περίπου 200 πανεπιστήμια ή ερευνητικά κέντρα, προκειμένου να διαλευκάνουν τα μυστήρια της σωματιδιακής φυσικής. Πληροφορίες στη Διεθνή Ομάδα Εκλαΐκευσης Φυσικής Σωματιδίων και την Ελληνική Ομάδα Εκλαΐκευσης Φυσικής Σωματιδίων.

Hydrobot

hydrobot logoΤο Ίδρυμα Ευγενίδου, σε συνεργασία με το εργαστήριο Sea Grant του Τεχνολογικού Ινστιτούτου Μασαχουσέτης (MIT), φέρνει στην Ελλάδα το Hydrobot, ένα πρόγραμμα θαλάσσιας ρομποτικής. Δείτε περισσότερα...

Science on Stage

science on stage logoΟι Φυσικές Επιστήμες στο Προσκήνιο - Ευρώπη" (Science on Stage - Europe) είναι ένα Ευρωπαϊκό πρόγραμμα με σκοπό την προώθηση των φυσικών επιστημών στο ευρύ κοινό. Πληροφορίες στην Ευρωπαϊκή πλατφόρμα καθώς και στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Συντονιστικής Επιτροπής του προγράμματος.

Science in School

science in school logoΤο Science in School έχει ως στόχο να προωθήσει τη διδασκαλία των φυσικών επιστημών με την ενθάρρυνση της επικοινωνίας μεταξύ των εκπαιδευτικών, των επιστημόνων, και όλους όσους εμπλέκονται στην εκπαίδευση των φυσικών επιστημών στην Ευρώπη. Δείτε περισσότερα...

ESA Education

esa education logoΗ Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Διαστήματος (European Space Agency) παράγει πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό για την εισαγωγή των εννοιών της διαστημικής τεχνολογίας στα σχολεία. Δείτε περισσότερα...

JSN Boot template designed by JoomlaShine.com