Διαμονή και Μεταφορά για Πανελλήνιο διαγωνισμό Βόρειας Ελλάδας (Θεσσαλονίκη)

Αγαπητοί συνάδελφοι ΥπΕΚΦΕ, καλημέρα και καλή χρονιά!

Σας στέλνω κάποια αρχεία που αφορούν την διεξαγωγή του Πανελλήνιου Διαγωνισμού EUSO 2018 που θα πραγματοποιηθεί το σαββατοκύριακο 27-28/1/2018 στη Θεσσαλονίκη.  Συγκεκριμένα σας επισυνάπτω τρία αρχεία με α) πληροφορίες πρόσβασης στο χώρο του διαγωνισμού και της τελετής βράβευσης και β) προσφορές που πήραμε από ξενοδοχεία της πόλης για κράτηση δωματίων.

 --
Μαρία Τσακίρη
Φυσικός, DEA
Υπεύθυνη ΕΚΦΕ Κέντρου
ΔΔΕ Ανατ. Θεσ/κης
Τηλ. 2310 488471

Συνημμένα αρχεία:

Διαμονή και Μεταφορά για Πανελλήνιο διαγωνισμό Νότιας Ελλάδας (Αθήνα)

Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι,

Εν όψει του Πανελλήνιου διαγωνισμού EUSO Ν. Ελλάδας, σας προωθώ την προσφορά του Ξενοδοχείου STANLEY (The Stanley Hotel | 1, Odysseos Str. Karaiskaki Square | 10437 Athens /metro μεταξουργείο, Tel: +30 211 9900900  | Fax: +30 210 5244611 | E-Mail:   | Site: http:// www.hotelstanley.gr) για το διήμερο 26 & 27/01/2018:

  • Μονόκλινο: 70 ευρώ
  • Δίκλινο: 70 ευρώ
  • Τρίκλινο: 85 ευρώ

Οι τιμές περιλαμβάνουν πρωινό και ΦΠΑ. Για κάθε δωμάτιο υπάρχει από 01/01/2018 και επιπλέον φόρος 3 ευρώ ανά δωμάτιο/ημέρα.

Σημαντικό!!  Σας διευκρινίζω ότι οι ενδεχόμενες κρατήσεις θα πρέπει να γίνουν απευθείας από κάθε ενδιαφερόμενο στο ξενοδοχείο, και να ζητηθεί να γραφεί οπωσδήποτε στην κράτηση ο τίτλος του σωματείου μας (ΠΑΝΕΚΦΕ), ώστε (α) να ισχύει η προσφορά που μας έχουν δώσει και (β) να γνωρίζει η οργανωτική επιτροπή τον ακριβή αριθμό των ατόμων που θα καταλύσουν στο ξενοδοχείο.

Τέλος, σας υπενθυμίζω ότι θα υπάρχει λεωφορείο για τη μεταφορά μαθητών και συνοδών στο ΕΚΦΕ Αγ. Αναργύρων από και προς το STANLEY (αναχώρηση 08:00 - επιστροφή 14:00) την ημέρα του διαγωνισμού (27/01), το οποίο μπορούν να χρησιμοποιήσουν και όσοι δεν καταλύσουν στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο.

Σε περίπτωση που δεν υπάρξει διαθεσιμότητα δωματίων στο ξενοδοχείο STANLEY, προτείνουμε το ξενοδοχείο ΚΑΤΕΡΙΝΑ (http://www.hotel-katerina.com/katerina_athens/index.php) το οποίο βρίσκεται 50 μέτρα από το ξενοδοχείο STANLEY και έχουμε συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν με επιτυχία. 

Εκ μέρους της οργανωτικής επιτροπής,
Χρήστος Δέδες
Υπεύθυνος ΕΚΦΕ Δυτ. Αττικής

Χρήσιμοι σύνδεσμοι:

CERN Education

cern education logoΟ δικτυακός τόπος του CERN education προσφέρει πληροφορίες σχετικά με προγράμματα εκπαιδευτικών και εκπαιδευτικό υλικό για τα σχολεία. Δείτε περισσότερα...

Masterclasses

masterclasses logoΚάθε χρόνο, 10.000 μαθητές λυκείων σε 40 χώρες επισκέπτονται ένα από τα περίπου 200 πανεπιστήμια ή ερευνητικά κέντρα, προκειμένου να διαλευκάνουν τα μυστήρια της σωματιδιακής φυσικής. Πληροφορίες στη Διεθνή Ομάδα Εκλαΐκευσης Φυσικής Σωματιδίων και την Ελληνική Ομάδα Εκλαΐκευσης Φυσικής Σωματιδίων.

Hydrobot

hydrobot logoΤο Ίδρυμα Ευγενίδου, σε συνεργασία με το εργαστήριο Sea Grant του Τεχνολογικού Ινστιτούτου Μασαχουσέτης (MIT), φέρνει στην Ελλάδα το Hydrobot, ένα πρόγραμμα θαλάσσιας ρομποτικής. Δείτε περισσότερα...

Science on Stage

science on stage logoΟι Φυσικές Επιστήμες στο Προσκήνιο - Ευρώπη" (Science on Stage - Europe) είναι ένα Ευρωπαϊκό πρόγραμμα με σκοπό την προώθηση των φυσικών επιστημών στο ευρύ κοινό. Πληροφορίες στην Ευρωπαϊκή πλατφόρμα καθώς και στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Συντονιστικής Επιτροπής του προγράμματος.

Science in School

science in school logoΤο Science in School έχει ως στόχο να προωθήσει τη διδασκαλία των φυσικών επιστημών με την ενθάρρυνση της επικοινωνίας μεταξύ των εκπαιδευτικών, των επιστημόνων, και όλους όσους εμπλέκονται στην εκπαίδευση των φυσικών επιστημών στην Ευρώπη. Δείτε περισσότερα...

ESA Education

esa education logoΗ Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Διαστήματος (European Space Agency) παράγει πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό για την εισαγωγή των εννοιών της διαστημικής τεχνολογίας στα σχολεία. Δείτε περισσότερα...

JSN Boot template designed by JoomlaShine.com