Πανελλήνιος διαγωνισμός Βόρειας Ελλάδας (Θεσσαλονίκη)

Συνημμένα θα βρείτε τα  αρχεία που αφορούν την διεξαγωγή του Πανελλήνιου Διαγωνισμού EUSO 2017 που θα πραγματοποιηθεί το επόμενο σαββατοκύριακο 28-29/1/2017 στη Θεσσαλονίκη.  Επίσης σας ξαναστέλνω το αρχείο με τις πληροφορίες πρόσβασης στο χώρο του διαγωνισμού και της τελετής βράβευσης. Το πρόγραμμα της τελετής βράβευσης που επισυνάπτω μπορείτε να το τυπώσετε και να το διανείμετε στους μαθητές σας (εκτύπωση διπλής όψης και δίπλωμα).

Οι μαθητές/τριες πρέπει να έχουν μαζί τους: στυλό, μολύβι, ξύστρα, γομολάστιχα, κομπιουτεράκι.

Όσες μαθητικές ομάδες διαθέτουν λευκές ποδιές εργαστηρίου καλό θα είναι να τις φέρουν (ή δανείστε τους εσείς από το ΕΚΦΕ σας, αν έχετε τη δυνατότητα).

Παρακαλώ προωθείστε άμεσα τις πληροφορίες αυτές στα σχολεία του ΕΚΦΕ σας που θα συμμετάσχουν στον Διαγωνισμό.

Καλή αντάμωση!

Εκ μέρους της οργανωτικής επιτροπής,

--
Μαρία Τσακίρη
Φυσικός, DEA
Υπεύθυνη ΕΚΦΕ Κέντρου
ΔΔΕ Ανατ. Θεσ/κης
Τηλ. 2310 488471

 Συνημμένα αρχεία:

 

Πανελλήνιος διαγωνισμός Νότιας Ελλάδας (Αθήνα)

Σας παρακαλούμε να ενημερώσετε τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς των σχολείων σας που συμμετέχουν στον Πανελλήνιο διαγωνισμό Νότιας Ελλάδας EUSO 2017, ότι το πρόγραμμα του διαγωνισμού, το Σάββατο 28/1/2017 στο ΕΚΦΕ Αγ. Αναργύρων, είναι:

8.45-9.00  Προσέλευση μαθητών
9.00-9.30  Ενημέρωση και Χωρισμός σε ομάδες
9.30-10.30  Εξέταση 1ου Μαθήματος
10.30-11.00  Διάλειμμα
11.00-12.00  Εξέταση 2ου Μαθήματος
12.00-12.15  Διάλειμμα
12.15-13.15  Εξέταση 3ου Μαθήματος
13.15  Λήξη


Οι συμμετέχοντες μαθητές πρέπει να έχουν μαζί τους: μολύβι, στυλό, γόμα, χάρακα, κομπιουτεράκι και όσοι διαθέτουν τις εργαστηριακές τους μπλούζες.

Το πούλμαν για το ΕΚΦΕ Αγ. Αναργύρων θα ξεκινήσει από το ξενοδοχείο Stanley στις 8.00. Όσοι έρθουν με δικό τους μέσο θα βρουν τον χάρτη και πληροφορίες για την πρόσβαση στα συνημμένα αρχεία.  

Στέφανος Ντούλας
Υπεύθυνος ΕΚΦΕ Αγ. Αναργύρων
Τηλ. 2108540029 και 6977370067

 Συνημμένα αρχεία:

CERN Education

cern education logoΟ δικτυακός τόπος του CERN education προσφέρει πληροφορίες σχετικά με προγράμματα εκπαιδευτικών και εκπαιδευτικό υλικό για τα σχολεία. Δείτε περισσότερα...

Masterclasses

masterclasses logoΚάθε χρόνο, 10.000 μαθητές λυκείων σε 40 χώρες επισκέπτονται ένα από τα περίπου 200 πανεπιστήμια ή ερευνητικά κέντρα, προκειμένου να διαλευκάνουν τα μυστήρια της σωματιδιακής φυσικής. Πληροφορίες στη Διεθνή Ομάδα Εκλαΐκευσης Φυσικής Σωματιδίων και την Ελληνική Ομάδα Εκλαΐκευσης Φυσικής Σωματιδίων.

Hydrobot

hydrobot logoΤο Ίδρυμα Ευγενίδου, σε συνεργασία με το εργαστήριο Sea Grant του Τεχνολογικού Ινστιτούτου Μασαχουσέτης (MIT), φέρνει στην Ελλάδα το Hydrobot, ένα πρόγραμμα θαλάσσιας ρομποτικής. Δείτε περισσότερα...

Science on Stage

science on stage logoΟι Φυσικές Επιστήμες στο Προσκήνιο - Ευρώπη" (Science on Stage - Europe) είναι ένα Ευρωπαϊκό πρόγραμμα με σκοπό την προώθηση των φυσικών επιστημών στο ευρύ κοινό. Πληροφορίες στην Ευρωπαϊκή πλατφόρμα καθώς και στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Συντονιστικής Επιτροπής του προγράμματος.

Science in School

science in school logoΤο Science in School έχει ως στόχο να προωθήσει τη διδασκαλία των φυσικών επιστημών με την ενθάρρυνση της επικοινωνίας μεταξύ των εκπαιδευτικών, των επιστημόνων, και όλους όσους εμπλέκονται στην εκπαίδευση των φυσικών επιστημών στην Ευρώπη. Δείτε περισσότερα...

ESA Education

esa education logoΗ Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Διαστήματος (European Space Agency) παράγει πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό για την εισαγωγή των εννοιών της διαστημικής τεχνολογίας στα σχολεία. Δείτε περισσότερα...

JSN Boot template designed by JoomlaShine.com